onsdag 18 maj 2011

Oj, vad denna dag har gått fort! Och knappt kommit utanför dörren har jag gjort...
Jo jag gick till läkaren med Theo för att kolla att allt var ok (och det var det) i morse men annars har jag suttit vid datorn och fixat.
Bokad är nu dotterns biljett till London, air-con killarna har varit här, jag har ringt till SAS i Danmark för att SAS i Singapore är helt ute och cyklar och kan ingenting, har bokat grooming för hundarna, ombokat min ansiktsbehandling, pratat med Singapore Airlines gällande att jag vill att vi sitter samlande när vi flyger hem via Danmark, så inte 2 av barnen sitter fram och jag och Theo längst bak i planet, letat sommarhus på Blocket, försökt ändra sonens passnummer till en Singaporeansk myndighet och bokat bord för tjejerna i mammagruppen på superhärliga Il Lido! Och ätit youghurt till lunch...


Det kanske inte ser så mycket ut för världen det jag har gjort i dag, haha, men allting tar ju sån jädrans tid:).

Planering för middag står på schemat, dags att kolla upp recept.nu. Och senare i kväll blir det spinning, tjoho...not!


No need to understand what I wrote above in Swedish really, just a long list of what I have been doing today, nothing funny just trying to sort everything out before we head to Sweden in 3 weeks.

I´m off searching for a nice recipe for todays dinner, so I have energy for my spinning class later...jihaoooo....not!

2 kommentarer:

GRANSTAV sa...

Hur hunner du allt!? Skulle jag vilja säga :). Du är verkligen supereffektiv. Tänk om jag hann med hälften :). Vad härligt att komma hem till Sverige. Själva sitter vi och tittar på Singapore till jul.
Ha en skön dag. Hoppas ni har finare än här(det hänger tunga regnmoln här idag)./sanna

Carin sa...

Låter som jag har en lugn tillvaro på jobbet! ;-) He he... Skämt o sido... Att få ihop logistiken i en familj, kräver sin kvinna! :D

Ha en härlig dag! Kram Carin