lördag 11 juni 2011

SOMMARKVÄLL

summer evening


Wow vilken sommar vi har landat i! Vanligtvis när vi kommer hit så är det 8 grader varmt och regn...men jag letar förbrilt efter aircon dosan...)).
Tycker nog att vi har kommit in i tidszonen bra, Theo har sovit bra och länge i natt så det känns jättebra. Första natten ville han gå upp halv fyra på morgonen, inte poppis hos mig men vad gör man?

I dag ska vi träffa min mormor (och dottern som for iväg till sina kompisar där vi bodde förut men ska spendera lite tid med oss innan hon flyger till England på måndag) och jag ska fika med
två kompisar på stan på eftermiddagen. Mysigt.


Ha en underbar lördag i solen!


A perfect summer evening, that´s what we had yesterday. I enjoy Sweden to the fullest, walking in the forrest with the mosquitos and eating breakfast early in the morning while the birds are singing, lovely!

6 kommentarer:

mammaxtre sa...

Den svenska sommaren är ljuvlig.

Ha det fint

mammaxtre sa...

Den svenska sommaren är ljuvlig.

Ha det fint

Änglar & Hjärtan sa...

Hoppas ni får en trevlig vistelse hemma i Sverige!

//Alexadra

Tussegumman sa...

oh vilken vacker bild!

Hej

Nu var det längesedan jag var ute på bloggen men jag känner att jag saknar mina bloggvänner och bloggandet. Det har varit en intensiv tid här med student, födelsedagar omorganisation allt så nu börjar jag väl landa. Önskar dig allt gott min vän Kramar Tussegumman

Mitt gröna lilla rum sa...

Hej, hamnade här hos dig. Mycket fina bilder.

rebecca sa...

åh, så fina bilder du har.