tisdag 5 juli 2011

GLOWING

glowingTillbaks i verkligheten igen och i dag blir det stuvade makaroner och falukorv istället för restaurangmat:). Skönt att vara "hemma" igen, i dag blir det bara att relaxa, men jag blir lätt rastlös så jag vill nog hitta på nåt i morgon igen.

Jag har funderat på en sak, vem är DU som följer min blogg? Och varför läser du min lilla blogg och vad vill du se mer av? Jag vet att det är upp till mig men just nu känner jag att det inte är nån ordning alls, småbarnsliv, fotograferandet och livet som utlandssvensk...helt enkelt vad vill DU att jag ska skriva mer om...?

Och nu är det snart dags att koka makaronerna....tidigt men jag börjar bli hungrig, lunchen hoppades över:). Ciao på Er!I have been thinking, who are YOU reading my blog? Please share and do let me know what you want to read more about, I know it´s up to me to write whatever I want, but now it´s just a big mish mash with kids, photo shoots and living in Singapore, so let me know, will ya!


Today back from our mini vacation and just relaxing now, take care!

10 kommentarer:

Johanna - Bf 10 September ♥ sa...

Johanna, 26 år från Skåneland. Blivande mamma som älskar att fotografera. Läser din blogg mest för att bli inspirerad med nya foton. Du é grym :)
Kram

Sara sa...

Jag är en 36-årig fd. utlandssvensk som längtar ut igen, tvåbarnsmamma, bohuslänning, öbo, fotointresserad Jobbar med mat, gillar strandliv, segling mm.
Önskar er en fin sommar!
Sara

Miss Hermelin sa...

Och mig känner du ju redan :)
Verkar som ni har det bra i sommarsverige! Kram

www.focusonbigcitylife.com sa...

En tjej som gillar foto är jag! Gillar dina bilder. De får mig att drömma mig bort på semester till lite varmare ställen! :D

CHIRRE sa...

christina, 18 år från södertälje! jag vill läsa massa mer om singapore, anything!!! vet du hur det är att bo eller jobba där om man är född i singapore men inte har medborgarskap eller är gift med en som har det? :)

LitenElin sa...

Mig har du ju koll på ;)
Det jag kan sakna lite från "förr" i bloggen är inredning.. Du hade så fint i huset ni bodde i innan, och nya boendet känns lite mer hemligt... :)

mammaxtre sa...

Jag älskar dina foton, därför gillar jag att kika in här. Du är duktig som få.

AK sa...

Jag har fastnat i din blogg för att du bor i Singapore, och läser om livet där. Har varit där en gång och skulle vara trevligt att åka dit någon gång igen. Jag gillar dina fina foton också.
Så fortsätt som vanligt, jag kikar in och läser.
Ha en fortsatt trevlig sommar!
/AK

Trin sa...

49-årig tonårsmamma, som har följt din blogg ett tag nu. Jag gillar verkligen dina bilder! Gillar även att öäsa om ditt liv i Singapore.
Kram!

Martes atelie` sa...

Jeg er 42, gift, tobarnsmor. Leser din blogg fordi det er spennende å se andre deler av verden ved hjelp av dine fine bilder.