lördag 6 augusti 2011

Åter på Singaporeansk mark efter en lång flygning. Dagflygning med små bebisar rekommenderas inte kan jag meddela:). Men det gick bra, ska inte överdriva men nattflyg när de kan sova är ju klart att föredra. 7 härliga veckor i Sverige och det känns alltid märkligt att byta mellan länderna så där, i går var vi i Sverige och i dag i Asien...

Känner mig rätt ok när det gäller jetlag, sov ett par timmar i går på dagen med Theo så borde väl vara halvt inne i rätt tidszon i allafall.

I dag ska vi iväg och köpa skolböcker till sonen som börjar 6:an på måndag och då byter lokaler på skolan, en sväng till IKEA blir det nog också (vill ha hyllor till kök, Williams rum och Theos rum). Och då kom vi på att vi behöver en ny borrmaskin och vi ska köpa orkidéer och göra om i Theos rum....kanske inte ska chocka kroppen så vi får nog göra några saker nästa helg:).


Ha en fin lördag!

We are back in Singapore after a long flight, flying during the day with infants is nothing I recommend:). But it went ok, shouldn´t complain to much. Slept a few hours yesterday so the jet lag isn´t that bad this year. But hey maybe it´s too early to say...?

A few things on the agenda today but I realized that we might have been a bit opthimistic with the planning, it´s better to spread it out on more days instead of doing it all today, right?

Have a great Saturday!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Skönt att läsa att ni kommit hem ordentligt och kan pusta ut efter många timmar uppe i luften!

Jo, så här är det. Har följt din blogg under 1 ½ år nu, hittade hit främst för att jag sökte på foton. Undrar lite hur länge ni har bott utomlands och är det ett permanent liv ni har skapat er i Singapore, eller är det tänkt att ni skall flytta tillbaks till Sverige framöver?

Hursom, väldigt trevligt är det att kika in här! :)

Mvh
/E-M

A home far away sa...

Anonym: Hoppas du läser mitt svar! Vi har bott i Singapore i snart 5 år o stortrivs fortfarande o har idag inga planer på att flytta hem om vi själva får bestämma förstås!

Fortsätt gärna att kika in på bloggen:) kram Gunilla

mammaxtre sa...

Det låter som ni har fullt upp hemma i Singapore. Vad skönt att resan gick bra.

Ha det fint