onsdag 31 augusti 2011

Lovestrong
Efter en långhelg med 4 lediga dagar är vi åter igång med skola, jobb o aktiviteter. Gubben är i Australien och jobbar, barnen i skolan och jag och Theo får hålla oss hemma sa farbror doktorn. Theo har röda prickar som jag tycker börjar se ut som vattkoppor...blä! Men troligtvis är det ett resultat av helgens feber han har haft.
Ingen av mina äldre barn har dock fått prickar efter feber men det verkar vara rätt vanligt här, men om inte prickarna är borta i morgon blir det ett besök hos La doktor igen:).

Igår fotade jag underbara Anna-Karin och hennes make Jens. Detta är ett av mina favoritporträtt. Någonsin. Sorry, osvenskt att säga det men jag gillar detta skarpt, haha. Hennes blick, deras samspel, att det är fotat i en spiraltrappa på en sandstrand och så svartvitt på det....mmmmmm.

För er som är lite nyfikna på vad jag sysslar med rent fotografiskt (ja lite privat också) utöver bloggen kan GILLA min företagssida på Facebook!

http://www.facebook.com/pages/SugarLight-Photography/135778526475051
Hoppas vi syns där!

One of my favourites all times. Took it yesterday at the beach and I actually think it´s pretty good:). What do you think?

If you want to follow me on Facebook, this is the link to press:

http://www.facebook.com/pages/SugarLight-Photography/135778526475051

Hope to see you there!

4 kommentarer:

victoria (fotoblogg) sa...

Hej! hittade hit via google, gillar dina portsättbilder :)

Linda sa...

Här har det också kommit vattkoppor på lillebror. Storasyster fick det första sommarlovsdagen och sedan har nog hela gatans barn haft det. Sist men inte minst fick nu Noah det som är prickigare än en prickig korv.

Hoppas Theos koppor kommer klia så mycket.
Kram

Kia sa...

Hej! Hitta hit via en annan blogg. Fina bilder du tar och när jag kolla runt lite så läste jag att ni bott på Dalarö. Vart då? Jag bor där nu, på Smådalarö.

Ha en toppen vecka.
/ Kia

Anonym sa...

good one!!
seems a bit different than all your other shoots
like that one as well
Joanna
www.zosiabernasinska.bloog.pl