måndag 12 september 2011

MÅNDAG IGEN


oh these summer days
Frukost och lek med mammagruppen (ja det var ju mest barnen som lekte men iallafall) sen hem för lite snabblunch som i mitt fall vanligtvis brukar vara en cola och en macka (ja jag vet fruktansvärt, men sant) slutföra dokumentationen för dagens kurs (hann inte ens säga hej till gubben via Skype...förlåt) och sitter nu och väntar på Sara för dagens fotokurs med henne.

Jag har aldrig sett mig som en som skulle kunna lära ut nåt, jag är rätt rörig och långrandig när jag ska förklara saker men så kul det är! Har verkligen fått blodad tand och så kul sist när Sara verkligen fick en aha-upplevelse med sin kamera:).
Och jag är ovanligt strukturerad när jag lär ut har jag märkt, haha!

Redan i morgon har jag en ny kursdeltagare som vill lära sig baskunskaperna i fotografering och kamera, så det rullar på även där, tjoho!

Hoppas ni haft en fin helg, min bestod mest utav fotboll, var helt slut igår efter att ha KOLLAT på 3 fotbollsmatcher med barnen....kram till er.

My life in on a roll! Lots to do and it´s mostly fun stuff, I have been having a photo course for 1 girl and it felt so great when she last time had a "aha-moment", another photo course is tomorrow with another girls and it feels so much fun teaching out the stuff that I really love to do!
I hope you have had a great weekend!

2 kommentarer:

@nettes lilla blå sa...

Kikar in och önskar dig en underbar dag vännen. Här är det mest regn nu för tiden.....

kramar @nette

Kalle sa...

Du ar visst strukturerad Gunilla, men det basta ar att du ar sa entusiastisk med ditt fotande, det smittar av sig!!