torsdag 25 augusti 2011

två clowner

a clown
Jag har ju den underbara möjligheten att följa med min Singaporeanska väninna Monica (som har arbetat som fotograf här i 10 år) när hon arbetar. Och detta fotot är ett resultat av min "smyga-bakom-ryggen-på-Monica-kort". Detta var inför lanseringen av en ny klädkollektion och tjejen till vänster är en svensk tjej som hjälpte till på uppdraget och till höger en modell från en agentur.

Fotot är taget på en nerlagd kyrkogård. Hmmmm, nerlagd kyrkogård, vart har de då gjort av alla kistor och gravstenar....märkligt.


Nåväl, nog tal om det, i dag har vi också varit iväg på lekgruppen på dagiset, Theo tyckte att det var kul och sov gott på eftermiddagen och vi kommer sannolikt att gå dit onsdagar o torsdagar framöver så han får leka av sig. Så lägligt också att det ligger bara en kort promenix bort!

Fotbollsträning i dag också (var med dottern på hennes igår) och väntar mig att Theo inte kommer att sitta still en sekund i dag heller:). Må väl!

The photo is from a photo shoot before summer at an old grave yard. I am so fortunate to be able to follow my friend Monica on her exciting photo shoots:).

Today soccer practise at Kallang Indoor Stadium again, and I guessing Theo won´t sit still for a second today either:). Take care!


2 kommentarer:

Tess på Tilda och Mamma sa...

Älskar dina bilder och att kika in till dig, brukar följa din resa i livet. Blir lika glad varje gång jag läser dina små inlägg.
HA en bra dag.
Kram Theres

Fröken Isakson sa...

Vad kul att få hänga med på en plåtning. Hoppas du har det toppen. kramar Linda