fredag 30 september 2011

Photo shoot in Singapore

Photo shoot in Singapore

Torsdagen gick i en rasande fart, först en fotokurs med Jenny. Iväg till Canon för att hämta upp min kamera som varit på service och lämnade in min printer som beter sig helt muppigt. Hem för att äta lunch med Theo sen en träff vid poolen för att diskutera en fotografering av en grannes barn, middag och sen iväg till gårdagens fotografering av brudklänningar i en limosin. Somnade inte förrän efter tvåtiden i natt precis lagom till att Theo ville ha mat, så lite seg idag, men inget som en liten Berocca inte kan råda bot på:).
Jag tycker om att ha mycket att göra, och veckorna fylls på med fotograferingar och fotokursen samt mycket tid tillsammans med Theo, jag har verkligen det bästa av två världar!
Och tjoho, i dag är det fredag, lunch med Ulrika nere på Orchard. Och jag måste välja ut vilka foton som ska användas på nya hemsidan och bloggen och jag som har beslutsånget ja ni fattar, det kan ju ta lite tid...
Hoppas ni har en jättefin fredag!Had a photo shoot yesterday in a limousine, so much fun and interesting to learn a bit more about lighting and posing models. And yeahj, today Friday, looking forward to a lunch at Orchard somewhere and a bit of work for my website but later, oh man, I´m gonna rest in that couch with my feet up high it has been a busy work so I deserve that:).

Have a great Friday my friends!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Verkligen fullt upp.. Men vad är det där Berocca egentligen.. Lät intressant.. haha

-Elin (du vet ;)

Anonym sa...

good weekend to you and your family!
joanna

DILA sa...

Fullt upp men med saker som du älskar. Det kan ju inte bli bättre. Hoppas du får en skön helg!

Kram Dila