torsdag 8 december 2011

JULMOOD VART ÄR DU

Jaha är det december måndad..där ser man. Om det inte vore för ljusstaken i fönstret så hade det lika gärna kunnat vara juni månad...julstämmingen har inte infunnit sig ännu.

Men på lördag kommer julgranen från IKEA och då banne mig blir det väl jul i vårt hus?

Det är en hektisk tid just nu och inte med tanke på att det är december, utan de sista kundernas julfoton ska iväg för printning, kameran min har fått en knäpp igen så den lämnade jag in hos Canon idag och tankarna kring framtiden för företaget är många...en hel del förändringar krävs, både kreativitetsmässigt samt businessmässigt...kul men tar upp mycket tankeverksamhet.

Samtidigt som sömnbristen är TOTAL, min lille skrutt som nu är snart 20 månader, vill fortfarande äta 2 ggr per natt samt vaknar många gånger därimellan. Vänj av honom med välling när du känner dig utvilad är rådet jag fått...ska lillkillen äta välling tills han är 18....

NÅväl, livet är gott och det är mycket på gång och visst snart kommer ju tomten.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Så spännande med nya tankar runt företaget? Vill du dela dem med någon så finns jag!
Hoppas julkänslan snart smyger sig på dig!
Kram- Elin

Postadress Torslanda sa...

Hej, ett tag sedan jag kikade in hos dig så jag läser ikapp lite. Här i Gbg är det inte heller särskilt mkt julmood. Vi har haft stormar i massor. Just idag är det vindstilla, grönt och plusgrader. Desto mer Jul inomhus som får kompensera upp lite. Det blir JUL ändå. Ha en fin helge!

mammaxtre sa...

Julkänslan känns lättare nu när snön har kommit till oss. Kan tro att det är ursvårt att få ngn julkänsla där du bor :-)

Ha det gott