måndag 27 februari 2012

loggan

far awau

Japp så här blev den, min nya företagslogga, vad tycks? Jag har anlitat en jätteduktig tjej i USA som designar loggor och bloggar och jag är faktiskt riktigt nöjd. Det var min idé att rita dit klubborna som jag tycker gör logga lite kul och annorlunda och eftersom jag riktar in mig mot barn blev den lite barnsligt härlig:).

Måndag morgon och dagen startade med mammafika hemma hos mig och nu sitter jag och betar igenom helgens mail och jag ska hinna arbeta lite medans lillskrutten sover....men det brukar vara så att han vaknar precis när jag fått upp ångan och vill köra på haha.

Ha en fin måndag, här ska iväg och tränas spinning sen...i dag måste jag börja träna bort mina 9 kilon som ska vara borta innan jag flyger till Sverige i början av juni....så jag försöker förtränga att jag ätit 2 bitar morotskaka.....

My new company logo, what do you think? I love the whimsical edge of it and the lollies was my idea, a company from the States did it and I love it. I think it suits my clients since it´s families and children mostly:).

Have a glorius Monday!

5 kommentarer:

GRANSTAV sa...

Fiiiin :)

Nyfiken Alltid sa...

Riktigt fin! Glatt och sprudlande.

E-M sa...

Gillar!!

Photo by Maria sa...

Härlig logga.. Den ser man =)

Kram Mia

:*¨¨*:♥ Camilla ♥:*¨¨*: sa...

Supersnygg! Älskar typsnittet som används till ordet Light.
Lovely!