torsdag 8 mars 2012

lunch

restaurantrestaurant4restaurant5restaurant3restaurant2restaurant1

Vilken restaurang som helst som har en antik skrivmaskin är värd ett besök tycker jag. Som denna ovan då. Supergod lunch, och desserterna.....mums! Riktigt lyckat och inte allför många andra gäster så servicen var toppen den med. Mera goda luncher åt folket!

När jag kom hem från lunchen hade Theo fått hög feber vilket alltid är jobbigt, jag har en tid hos doktorn i morgon för vi ska gå på djupet varför han hostar i så långa perioder, ingen infektion tydligen så nu ska de kolla om han är allergisk mot nåt.

Jag hade egentligen planer på att gå ut på en "girls night out" med några tjejer men när lillgubben är dålig då kan inte mitt mammahjärta lämna honom...så nu blir det soffan istället för krogen haha.

Ha en fin torsdag!

Photos from todays lunch wich was so yummie and the dessert was to die for! More great lunches for the people is my new motto...

4 kommentarer:

:*¨¨*:♥ Camilla ♥:*¨¨*: sa...

Fantastiska bilder du bjuder på!

Ha en härlig tisdagskväll & va rädd om dig
♥ Vårkramar från Kungsbacka ♥

Lev Vackert sa...

Lördagen den 19/5 från kl 12.00 Blir det äntligen av!

Vår första bloggträff i Lev Vackert Huset! Vi hoppas att så många av er som möjligt kan komma och träffas! ÅÅÅHHHH så skoj!

Föranmälan ska göras tillvitromantik@gmail.com samt en förskottsbetalnings ska göras i samband med anmälan. Detta så att vi kan bjuda på god Kycklingssallad, kaffe, dryck och kaka. Kostnad 135:- Vi håller stängt på övervåningen av huset så att vi till en början kan lära känna varandra där och ha lite lotteri och liknande. Vi kommer också kort presentera hur det gick till när vi förverkligade vår dröm om böckerna och butiken. Sen är det givetvis fritt att röra sig i butiken. För er som kanske vill sova kvar finns bra möjligheter bara ett stenkast bort. Se under Fliken Om Kristinehamn på www.levvackert.se Kram Petra www.romantiskahem.blogspot.com och Ingela Broling www.inspirationivitt.blogspot.com

ANETTESHUS sa...

Så nyyydelig! Ser ut som et fantastisk sted!


KLEM KLEM
ANETTE

Lina sa...

Hej!!

En ny blogg har startats! Antikt, loppisar, inredning och Gör-det-själv-tips!! Skutta gärna in och kika runt!!
Vi kommer även lägga ut gamla möbler med antika drag till försäljning!

Ha en kanonkväll!!

// Lina