onsdag 11 april 2012

WORKSHOP

singapore children photographer

Hej på er alla fina, hoppas ni haft en underbar påskhelg. förra veckan var vi i Thailand (Bangkok och Hua Hin) och kom hem förra torsdagen, direkt på fredagen började min Jinkyart foto workshop. 3 dagar med likasinnade och galet passionerade fotografer, jag menar det kan ju inte slå fel eller hur?

Men om jag börjar med Thailandsresan (foton kommer vilken dag eller månad som helst haha) så åkte vi denna gång hela familjen då barnen hade påsklov. Tonårsdottern var väl inte jättepigg på att lämna vänner och sin pojkvän i Singapore men hon var på ett strålande humör hela tiden så det var härligt att få bara vara tillsammans. Första nätterna bodde vi på Millenium Hilton i Bangkok, ska ni till Bangkok nån gång, så bo där! Helt underbart fint och jag är superkräsen med hotell:).

På söndagen hade vi hyrt en taxt som tog oss till Hua Hin, vilken skillnad mot sist vi var där då färdades vi på guppiga vägar och resan tog över 5 timmar, nu var det motorväg och resan tog 2,5 timme. Väl framme checkade vi in på Puthracsa boutique hotell, det var smakfullt inrett med enkel inredning, suverän service och underbar internationell mat.

Ett skönt litet avbrott i vardagen var det:). Nu är man back in biz igen, fullt upp och jag ser att Theo sitter och mumsar i sig kakor så dags att göra en insats:). Må gott!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Oj, vad vacker bild, helt underbar.
skall titta igen på nytt med lite mer tid.
/karita

Anonym sa...

so beautiful...!
warm regards,
joanna

lotta sa...

Vackert när den vita färgen blir så där drömskt suddig! Hur gör man , är det iphotoshop?
Mvh Lotta

vardenafil sa...

I love your pictures) there is so much life in them))) so much light)

Wiilow [Foto Tankar Känslor] sa...

WOW vilket underbart foto!!