torsdag 10 maj 2012

Familjetid

IMG_0129 IMG_0120IMG_0137IMG_0102IMG_0132 I måndags hade vi ledig dag här i Singapore,och vi tog hela familjen på frukost....eller lunch blev det visst. Vi är såna där elaka föräldrar som inte låter våra stackars barn sova hela dagarna, och det är ju BARA vi som gör så och vi är så dumma tycker tonårsdottern. Medans vi kontrar med att om man går och lägger sig skapligt och inte är uppe hela natten så är problemet löst. Anyway, ska inte gå in djupare på den problematiken, haha, vi äter alltid frukost tillsammans, antingen hemma eller ute med barnen. Jag är en riktig frukostmänniska, skulle kunna äta det både till lunch och middag faktiskt... Fotona är tagna med en liten kamera jag tog med mig denna gång (helt ärligt så hade jag glömt att ladda batteriet till stora kameran) och jag lekte lite med den kamerans olika inställningar..lite mer fix behövs nog för att få riktigt bra foton men det får duga för familjealbumet. Hela veckan har det känts som om det är torsdag och nu när det är torsdag känns det som om det är onsdag...snurrigt värre! Ser fram emot helgen, tjoho! Ha en fin TORSDAG!

4 kommentarer:

Mikael sa...

Hejsan, skulle vilja tipsa om ett modeforum för både kunniga, intresserade och nyfikna personer. Tanken med forumet är att man kan sprida och prata om sitt mode med andra likasinnade och även få hjälp med modefrågor. Det finns inget som heter dumma frågor. Självklart kan man skriva om sin egen blogg / hemsida och även hitta andra bra bloggar / hemsidor om mode. Bli medlem och hjälp oss att bygga ett skojigt modeforum för alla

The Sweet Cupcake Mum sa...

Jag är också frukost-fanatiker! Älskar't ;) På helgerna vill jag njuta lääänge på morgnarna och helst duka upp en mindre form av frukostbuffé.

Härliga bilder!
Kram Jonna

Bruno och Mig sa...

Frukost på helgen är fantastiskt, men i veckorna blir det fil och en snabb kopp kaffe mellan hundpromenader och hästutsläpp. Fina bilder!

Emmama sa...

Fantastiska bilder, vilka blåa ögon! :)