måndag 3 september 2012


Sen jag kom hem från Sverige har det varit lite motgångar (läs tidigare inlägg, det verkar dock vara under kontroll det mesta gällande hälsoläget, vissa ändringar behöver göras gällande kost och motion dock men det var ju ingen nyhet haha) även jobbmässigt har det varit tungt.

Fick göra vissa ändringar för att kunna arbeta i Singapore (det var tydligen inte så lätt som jag har trott visade det sig) men ÄNTLIGEN i lördags fick jag besked att jag nu kan arbeta så nu kan jag pusta ut och börja planera höstens fotograferingar. Har inte fotat eller uppdaterat varken FB sida eller företagsblogg på SUPERlänge, de tror väl jag har emigrerat!

Pusselbitarna börjar falla på plats känner jag och inom nån vecka ska nog allt vara sig likt igen hoppas jag!

Hoppas ni haft en fin helg!

xoxo

Gunilla

1 kommentar:

Christina sa...

Vad skönt att allt verkar vara ok med dig i alla fall! Har saknat dina blogginlägg på senaste tiden.... Vi har under sommaren äntligen fått upp flera av de fina bilder du tog på vår lilla familj i julas i Singapore. Stora svartvita förstoringar som sitter i vårt kök! Jättefint!
Hoppas på en ny resa till Singan snaaart! Vill självklart att även vår lille minsting Olle ska bli fotad av Dig! Du är grym Gunilla! :) Önskar dig en härlig "höst" i underbara Singapore.

Hälsningar Christina