tisdag 4 september 2012

hemma hos mig

officeofficeofficeofficeofficeofficeoffice

Just nu ser mitt kontor (får man kalla det så när man jobbar hemifrån och man delar det med gästrum och barnrum....jo det får man nog) såhär. Det är viktigt för mig att jag får energi runt min arbetsplats och att jag trivs. Så jag försöker göra det så fint som möjligt, köpte en tavla i Sverige med ett ordspråk på som ska upp på väggen också, för att kicka liv i energidepåerna.

Jag försöker få till ett möte med en firma som ska hjälpa mig med företaget, nämde ju att jag behövde göra vissa ändringar, och jag vill INTE ha nåt mer strul med detta så nu tar jag in proffsen:). Om det är nåt land man inte vill göra fel i så är det i Singapore...hua!

Usch jag är så trött på allt strul som har varit sedan jag kom hem, ibland känner jag bara för att strunta i alltihopa och sälja kamerorna, gå in i ett ljudisolerat rum och bara skrika högt (vad det nu ska hjälpa till) men sen kommer den där inspirationen smygande och jag kommer ihåg varför jag fotograferar.

Men som dom säger
what doesn't kill you makes you stronger


3 kommentarer:

Jonna sa...

Hej!
Missa inte min tävling på bloggen just nu där du kan vinna en valfri kameraväska från Kelly moore värde upp till 2300kr! Både populära och grymt snygga väskor :)

http://jonnaerlandsson.se/blog/entry/29545

Karins fotoblogg sa...

Vilket fint kontor du har! Skönt att det börjar ordna upp sig för dig!
kram

Anonym sa...

Den här domänen verkar bli en bra mängd besökare. Hur får man trafik till den? Det erbjuder en fin unik prägel på saker. Jag antar att ha något verkligt eller betydande att tala om är det viktigaste.