måndag 4 mars 2013

bekvämlighetens slav

family

Hemmablind. Det är så lätt att bli det, vart man än bor i världen. Man ser inte det fina vi har omkring oss utan vill hela tiden vidare, ut till nya platser. Vilket är så synd eftersom man varken, oftast, har pengarna eller tiden att utforska nya platser hela tiden. Förhoppningsvis, får man som vi, en kick i rätt riktning, där vi stannat upp och tar oss tid att se, uppleva och njuta av vår omgivning och av varandras sällskap.

Det är ju så fånigt att det ska vara så svårt att lämna bekvämligheten (läs: soffan) och ta sig ner till stranden för en glass på kvällen och njuta av kvällsbrisen.

Jag känner att vi har fått en spark i rätt riktning (till mitt taniga försvar får jag väl säga att det har regnat rätt mycket senaste halvåret men det är inte hela sanningen:) vi cyklar och promenerar mer än vi gjort tidigare och en lördagsmorgon på stranden är så sjukt rogivande så det vill jag bara ha MER av!

Min vän Elin Branhammar (fotograf i Örebrohttp://www.branhammar.se) fotade oss när vi tog en glass i gårkväll på stranden, jag är ju aldrig med på foton, dels för att jag faktiskt aldrig blir bra på kort och sen att det är jag som fotar, så vill åtminstone ha ett foto av oss tillsammans haha!

Tycker det är så roligt för Theo gör pussmun han me:)

Hoppas ni får en fin måndag!
xoxo

4 kommentarer:

Extraordinarygirly sa...

Haller verkligen med om att man blir hemma blind... Man njuter inte av sol, strand och hav som man borde nar man bor i varmt klimat. Ska oxa borja utnyttja min tid till att bara njuta... utomhus!xx Cilla

Ika sa...

Ja det här med att stanna upp och se vad vi är och vad vi har är nog väldigt svårt för vi är många som inte gör det.
Trevlig måndag!

Photo by Maria sa...

Så är det ju, man blir hemmablind och glömmer hur vackert man faktiskt har det på nära håll..

Fin bild på fina familjen..

Kram Mia

Johanna sa...

Fint kort!
Visst blir man hemmablind, vi försöker se oss omkring i vårt närområde, men ibland tänker man inte på det.