torsdag 4 april 2013

Min morgon

När jag tittar tillbaka bara ett par veckor på hur jag prioriterade saker i mitt liv, så mycket tid som jag jobbade, inte bara med själva fotojobben men också med marknadsföring och försäljning , de sistnämnda som jag inte har någon bakgrund inom och därför tog extra tid.

Jag valde att sitta framför datorn timme ut och timme in för att fördjupa och förbättra mitt arbetssätt och min fotokonst.

Inte en minut gav jag mig själv.

Familjen fick sin del de helger jag inte jobbade, jag var närvarande fysiskt men mentalt vandrade mina tankar hela tiden till jobbet, nästa kund, vad kan jag göra bättre , jag vill så MYCKET mer!!!!

Tills en lördag morgon när maken trugade på att vi skulle cykla på East Coast och jag motvilligt gick med på det.....den morgonen förändrade mitt liv.

Det ironiska är inte att det var något stort som hände egentligen, vi cyklade en stund och parkerade cyklarna vid ett gammalt träd och maken och Theo tog sig ett dopp i havet.

Och jag fick äntligen känna på hur man kan få ett lugn i en pulserande stad som Singapore.

Från att jobbet var mitt fokus så är nu familjen, att mentalt känna ett lugn och uppleva kärlek det viktigaste i mitt liv!

Jag kommer säkerligen att trilla tillbaks i jobbfokus men då vet jag att jag har min älskade familj som upplyser mig om det viktiga i livet.

Så från mig till Er, sittandes på en parkbänk på stranden medans vinden leker med mitt hår så önskar jag er en fantastisk torsdag och att ni ser inom er, vad gör er lyckliga?

Kram

2 kommentarer:

Freedomtravel sa...

Det gäller att hinna stanna upp och se vad som är viktigt för en själv. Jag jobbar på en arbetsplats där det anses lite normalt att gå totalt upp i sitt jobb. Men jag vill inte göra det. Det finns annat som är viktigt för mig; familjen, att resa och att få ägna sig åt kreativa saker till exempel.

Dunya sa...

mkt fint sagt och härligt att du hittar det här lugnet när du behöver det. Balansen i allt är det bästa bara man hittar d ;)