torsdag 25 juli 2013

Sommar shopping

Det är tydligt att jag varje sommar köper inredningsdetaljer och rekvisita till fotograferingarna när jag är på besök i Sverige. Märkliga ting (tycker maken) som flygits hem som hand baggage är en spegel, en stol, gamla resväskor, en hylla, flera krokar (blev stoppad i Malaysias tull för några år sedan då de ansåg att min träkrok var ett vapen, tills jag sa att de fick gärna ta den och låsa in den bara jag fick ta med den hem haha) mm.

Nu i år är jag på jakt efter 2 pinnstolar, en ska vara i sovrummet där vi är på somrarna och en ska bäras hem till Singapore, men jag vill fynda dom billigt, jag erkänner villigt att jag inte har varit någon loppis person tidigare, men det känns ju lite inne att springa på loppis så även jag har blivit smittad:)

Men idag skiner solen, mellansonen är ute och seglar med en vän, dottern ska till Grönan med pojkvännen och jag maken och Theo ska åka till en badstrand.....loppisen får vänta tills senare!

Må gott i solen!
Gunilla

2 kommentarer:

Photo by Maria sa...

Hoppas du hittar dina stolar.. Loppis är kul och hittar man ngt så brukar det ju verkligen bli till fyndpris =)

Ha en fortsatt bra Sverigesemester..

Kram Mia

mammaxtre sa...

Pinnstolar kan du (tror) jag finna i butiken HJÄLP i Trosa till ett bra pris. Butiken ligger vid Ica Trossen och har öppet ons-fre.

Ha det gott