söndag 15 september 2013

Svenska Hollywoodfruar

Har precis tittat på ett nytt avsnitt av Svenska Hollywoodfruar. Vi kan titta på ett avsnitt före det sänds på tv i Sverige, då vi har Tv3 play.
Vissa program borde man inte ödsla sin tid på. Man borde verkligen göra nåt mer vettigt och stimulerande med sin dyrbara tid. 
Men ändå sitter man där och tittar på Svenska Hollywoodfruar.

Vårat samhälle bygger på respekt och på tanken om alla människors lika värde,  det hjälper till att som medmänniska ha en gnutta själviskt och lite ödmjukhet inför livet. Det tror jag de flesta håller med om och jag får lite dåligt  samvete nu när jag har åsikter om deltagarna, haha.


Årets deltagare, Maria M. Helt ärligt förstår jag inte varför hon är så galet populär i Sverige. Kanske är det för att hon är lite mer vanlig i sitt sätt och inte så divig....Men helt ärligt, hur kul är det att titta hur hon organiserat sina kryddor, eller hur hon köper italiensk marmor....gäsp.


Britt Ekland, wow. Vilken underbart härligt inslag i programmet! Tycker hon verkar ha fötterna på jorden, ha humor och självdistans. Gillar!


Siv Cotton, också helt ok i min bok. Energisk, omtänksam, glad och nymfoman. Alla killars dröm haha.


Gunilla Persson. Försöker tygla mina ord, så det inte blir ett påhopp. Förstår att hon är med i programmet då hon verkligen rör om i grytan. Men vart är självinsikten. Hallå ödmjukhet vart tog du vägen?

Att bli kändis, som hon själv säger att hon är, när man är elak, ljuger, sårar och förnedrar. Nej, min gräns är sprängd sedan länge.

Å andra sidan, skulle programmet tappa styrka om Gunilla inte var med. Och vad säger det egentligen om oss som tittare?


Nåväl. En liten analys så här på söndagsmorgonen.


Njut av en ledig söndag!

Gunilla1 kommentar:

Photo by Maria sa...

Ja där kan jag hålla med om det mesta utom om Britt, då jag inte har ngn uppfattning om henne då jag slutade titta efter typ de två första avsnitten denna omgång.. Så trött på Gunilla så jag vill inte ödsla mer tid på den människan =)

Ha en fin måndag..

Kram Mia