tisdag 12 november 2013

Personlig tränare

Jag har genom åren faktiskt prövat många idrotter och varit medlem på några ställen också, Friskis & Svettis, Sydpoolen, True fitness gymkort, samt haft personlig tränare på gym.

När träning blir ett projekt, att jag ska ta bussen till ett gym på stan blir det lätt att jag inte tar mig dit.
Jag kan nog helt ärligt säga att jag aldrig mer kommer att köpa ett medlemskort på gym, det funkar tydligen inte för mig.

Samtidigt behöver jag någon som får mig att jobba hårt när jag tränar, som vet vad just min kropp behöver i näringsform och hur mina personliga mål ser ut. Därför har jag anlitat en personlig tränare som kommer till mitt gym på condot där jag bor. Helt perfekt, hon kommer till mig, skriker lite på mig, jag jobbar hårt och när passet är klart, är det dags att sätta sig vid datorn och jobba. Perfectomento!
Två dagar i veckan kör vi, måndagar och onsdagar och vi går nu in på tredje veckan.

Mitt träningsschema ser (i teorin iallafall, glöm inte att jag kan vara lite bekväm av mig) ut så här:

Måndag, Personlig tränare
Tisdag, tuff promenad eller löpband
Onsdag Personlig tränare
Torsdag, ledig dag vilket betyder BARA simmning eller hot yoga
Fredag, snabb promenad samt mattövningar
Lördag, fritt
Söndag, 1 timme intensiv cardio


Puh! Nu ser det ju helt plötsligt helt galet ut...

Målet som jag tidigare skrivit om är inte att snabbt gå ner i vikt (även om jag villigt erkänner att det vore trevligt) utan att mer se det som en livsstilsändring. Nu i början är det lite mer intensiv träning, men när jag nått min idealvikt blir det kanske träning 3 gånger i veckan för att hålla vikten. Men dit är det många kilon kvar, så schemat ovan lär gälla ett antal månader....puh!

Hoppas ni alla får en härlig dag!
Gunilla

2 kommentarer:

Anonym sa...

hej! jag en fråga som rör något helt annat än träning:).
Vi är en familj som åker till Singapore innan jul och ska stanna 5 dagar. Vi har tidigare bott på The Sentosa men vill nu hitta något som ligger lite lägre i pris men ändå har bra pool o grym frukost buffé:). Tänker att du kanske visste något bra hotell? Gärna om du har något annat tips på någon bra restaurang eller annat!

Verkligen tacksam för svar

Bästa hälsningar

Mimmi

A home far away sa...

Hej Mimmi, välkomna tillbaks till Singapore!
Jag har ju mina favorithotell som ligger runt Marina Bay sands området. Ex. just Marina Bay Sands och mitt absoluta favorit Mandarin Oriental, där bor man bra vill jag lova. Dock ligger priserna på runt 400 sgd och antar att det kanske är där Sentosa också låg på.
W hotell på Sentosa kör en raid nu tror jag, superfint nytt hotell på Sentosa.
Hmmm, billigare sa du...Pan Pacific har en underbar frukostbuffe, de har renoverat lobbyn men vet ej om de har renoverat poolen för sist jag var där så var den inte jätterolig...men tror de är rätt prisvärda.

Lite svårt med hotell här då standarden är hög men ligger nog på en 400 och upåt för ett bra hotell. Nu har jag hjärnsläpp för kommer inte på nåt billigt...

Jamie Oliver har öppnat restaurang på Vivo city, som jag tycker är helt klart värt ett besök. Universals vattenland har öppnat, lite mindre än jag tänkt mig o rätt långa köer men kul för barnen. Aquarium också jättelikt o fint, jag gillar vanligtvis inte zoo och akvarium.
Zoo? har ni varit där, nattsafarin är häftig.
En drink en kväll på Fullerton Bay är trevligt
Marina Bay sands utsikt är magnifik


Står helt still med fler restauranger...hör av dig om du vill ha fler tips.