måndag 9 februari 2015

en härlig helg

gum

Hej på er, hoppas ni haft en kanon helg!

Själv har vi inte gjort så mycket alls faktiskt, vi tog en långpromenad (nåja, för OSS var det en långpromenad) på stranden i lördags morse, varefter en god lunch med familjen, sen var det liksom fotboll för hela slanten. Sonen har träning varje lördag (mitt i bästa lunchtiden ...suck) och match varje söndag så helgen kretsar typ kring det.

Vi ska föra in godisstopp i veckorna (ooops borde gjorts för länge sen men vi är såna godisgrisar) o ska bara äta det på fredagar o lördagar från denna vecka. Vi har alltför länge inte tagit tag i såna saker o beroendet är liksom ett faktum nu....känner mig dock helt ok, då jag faktiskt ( peppar peppar...väldigt mycket peppar....) började att promenera varje morgon förra veckan o då hamnar jag automatiskt i nån äta rätt period.

Peppad inför veckan är jag också, fotografmöte i morgon, sen iväg att fota ett event, nätverksmöte på onsdag kväll, och sen några fina kundbesök, blir en toppen vecka detta!

Önskar er en kanonstart på veckan,
Gunilla

1 kommentar:

Johanna sa...

Lycka till med godis-begränsningen! Det är inte lätt. Själv har jag, för första gången sen jag var liten, överlevt fyra veckor utan godis och fikabröd, jag som är värsta godisgrisen annars. Är stolt!