tisdag 25 augusti 2015

fixar hemma

7U7A9903

Hej på er, hoppas ni haft en kanonfin helg, jisses lite avis blir jag när jag ser ert fina väder, så komiskt att den kom precis den dagen vi for tillbaks till Singapore, men super härligt att sommaren kom trots allt.

Här i Singapore är livet tillbaka i full sving, barnen är tillbaks till skolan, maken och jag jobbar och dottern har en kompis över från Sverige som ska bo hos oss i ett par månader gör typ...lite av varje haha.

En sak som alltid slår mig är alla planer jag får i skallen så fort jag har varit långledig, både på det personliga planet men även arbetsmässigt så jag har ägnat mig de första veckorna åt att planera in hösten, och ja jag kan erkänna att jag är extremt organiserad o har listor för allt, jag älskar att stryka över saker som är lika med avklarade tjohoo. Tills nästa lista dyker upp förstås....

Att fixa med lite rekvisita är alltid kul, jag har börjat att måla ett bildäck först vitt och sen ska det bli rosa och användas som gunga (tänk lite amerikanska södern så fattar ni) måste ju ha en rosa till alla gulliga tjejer!

Sitter på kontoret och borde sätta igång med dagens jobb, och inte sitta och kolla på Facebook eller dylikt, det är lätt att man fastnar där...hoppas ni får en fin dag!

Och ja just det, jag har gått live med nydesignade websidan så snälla kika in där och säg vad ni tycker! Websida Tack fina!

1 kommentar:

sherlina halim sa...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : melasian77cs@gmail.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini