torsdag 26 mars 2009Detta är vår entré. Tanken innan vi flyttade var att vi skulle ha gräsmatta och relativt stor tomt sen hittade vi det här huset i ett bra område så då föll de önskemålen i glömska. Det jag önskar är att jag ska få mer form på själva uteplatsen så det har jag tänkt att jag ska ägna mig åt med start i morgon, mer grönska och en ombonad känsla, gärna till budgetpris.....det borde väl inte va några problem....hehe.

Idag har jag varit på de två IKEA varuhusen, jag är glad att jag faktiskt hittade till det andra, av någon anledning kör jag alltid fel så också denna gång (trots GPS, hur dum får man bli) och det jag köpte var....OST! IKEA ringde igår och sa att de fått in osten som jag tjatat om (hihi) så de tänkte väl att det är lika bra att ringa så hon ger upp nångång!

Så i kväll blir det en kvällsmacka, knäckebröd och svensk ost...det är mumma det!

This is our entrance. Before we moved we wanted a green garden and a quite big one. But after finding this house in a very nice area all those requirements were forgotten. Still I´d like some more greenery and definetely a more cozy feeling, so that´s my plan for the weekend.

Today I´ve been at our two IKEA stores, and I´m lucky that I at all found the second one, somehow I always get lost driving there (despite GPS how stupid can I get) and I bet you want to know what I bought...CHEESE! Swedish of course.

So tonight I´m gonna enjoy a good old sandwich with the best cheese there is:).

7 kommentarer:

Angelica sa...

Ser superfint ut! Vi har samma stolar som ni på terrassen.. Gillar dina växter, är helt galen i stora växter och det kommer att inhandlas fler nya snart ;D

Hoppas att knäckemackan smakade kalasgott!

Kramar

Angelica

Mamma C sa...

Vilken fin framsida, kan väl vara skönt att slippa gräsmatta som ska klippas. Så man kan beställa ost på IKEA. Knäckis med ost på är gott.
Kram Mamma C

Jenny sa...

Hej! Vad härligt med terass o gröna växter!!
Vad bra att du fick tag på ost på IKEA,hihi:)

Gillar ert kök du visade tidigare, riktigt ljust o fint!

Kram Jenny

Nettan sa...

Vad fint ni har det =)
IKEA & OST....de måste tro att denna kvinna är galen *fniss*
Hoppas knäckemackan var alldeles underbart gooood ;0)

Kram Nettan

Kullan Pullan sa...

Iiiiih, vad härligt att få bo i värmen och det kommer ju att bli så fint. Fantastiskt att man kan gå in på Ikea och handla lite svenskt, hoppas det smakade bra.
Kram Paula

Taina sa...

Kul att kika in hos dig och titta på dina vackra bilder. Har aldrig varit i Singapore men kan tänka mig att det är ganska behagligt. Har varit i Asien både på semester och pleasure. Tyckte väldigt mycket om Malaysia. Speciellt shoppingen. HAHAHA!
Så ni har IKEA där. Kul! Jag åker till IKEA en gång i månaden och fyller å godisförrådet och annat smått och gott. Vårt närmaste IKEA ligger i New Haven, CT. Ca 1 timme från oss. Men det är det värt att tillbringa tid i bilen för!
Ha en fin söndag!

Raihana Ab sa...

Hi

Thats a beautiful house you had. You got great taste when it comes in decorating your house :)