tisdag 24 mars 2009


Kära make, som fryser i Kina, jag varnar dig härmed att vissa förändringar har skett hemma. Jag har möblerat om. Det var tungt och bökigt och kan inte göras ogjort. Det vita skåpet står numera i köket, har ännu inte bestämt om det blev bra eller inte, men är för trött för att flytta tillbaks.

Oj jag kanske glömde nämna att det blev en stor tom vägg i vardagsrummet nu... Men lugn kära make, jag har tänkt på allt...

Födelsedagen min är nära...pssst, om du fortfarande inte fattar kommer här en ledtråd: vitt skåp från Indien....vill ha!

Marimekko, användbart till så mycket, här förvaras hundgodiset!

I have made some re-arrangements with the furniture, a big white cupboard is now in the kitchen, I´m not sure now that it was an improvement...but maybe I will get used to it!

But now in the living room it´s something missing, but you see, I have my eyes on an Indian cupboard that is SO lovely and my birthday is coming up so...giving my husband a litte hint here:).

Marimekko so useful, here I use it for the dogs candy!

16 kommentarer:

Willewira sa...

Förändringar är nyttigt!
Om än så bara det gäller omflyttade möbler...

Fin vink med tom vägg... :)

Hoppas allt är väl med dig, gräsänka och allt...

Ha det gott!
Kram
Willewira

Backstitch sa...

Just så där brukar jag också göra när jag möblerar om. Lite i smyg för maken. Ja fast jag berättar det aldrig utan kollar om han märker. Ibland kan det gå en dag eller två före han upptäcker skillnaden (ja inte om soffan är flyttad förstås)
Och på tal om att frysa. För två dagar sedan hade vi vår med ca+5 grader och solsken. Det droppade från taket och var underbart. Nu har det snöat i över ett dygn och marken är täckt med i alla fall 20-30cm snö (har inte ännu orkat gå ut för att skotta) Det ser ut som det borde göra på Julafton och inte i slutet av mars.
Kram Moster

Eddan sa...

Hi, hi, det där är mina takter - passa på när guben är borta ;-)!

Min man var på personalresa i helgen. Då passade jag på att riva data/gästrummet! Vi ska göra om det till ett sovrum till oss. Våra två flickor ska få varsitt rum, de har delat hittills, så vi måste fixa till alla tre sovrummen. Jag tyckte att maken var lite sen i starten, han kom liksom aldrig till skott så nu när han kom hem så fanns det inget annat val än att fortsätta där jag börjat :-D! Det är konstigt vad man blir stark när man vill. Jag flyttade rätt tunga möbler i min ensamhet.

Hoppas din make förstod hinten om den tomma väggen ;-)!

Kram från Anette

mi-rachel sa...

når katten er borten danser musen på bordet...he he... :)

Erika i Villa Lilja sa...

Så kul att möblera om och det är bäst att passa på när maken är borta... =)

Saknar du inte våren i Sverige?
Ha en skön dag/Erika

Anonym sa...

Kul att du hittade till mig! Tänk att du bor i Singapore... helt främmande för mig... Men tänk så härligt för barnen att lära känna en helt annan värld, på gott och ont kan jag tänka mig.

Trevlig blogg du har, kommer gärna tillbaka.

Sköt om dig och familjen.

Hälsningar från Eva-Mari

Anonym sa...

OJ, mönstret på din burk ser jag med blandade känslor, for min mamma hadde gardiner, duk, stolsdynor och lampskarm samt bordsduk i detta mönster, jag har något av detta kvar i någon låda i förrådet, allt går igen.
Ha det gott, gert, Viaköps Trädgård
Ps Thailanstema på bloggen. Ds

Signe 1 sa...

WOW långväga besök, gud så skoj!:-) Hur hamnade du i Singapore? Du har en jättefin blogg, tur att jag hittade hit! Kram Sofia

Victoria sa...

Haha, sådär gör jag också - flyttar om när maken är antingen bortrest eller på jobbet! :o) Det är märkligt vad stark man blir bara man vill! Och har man inte lust att kånka på möbler kan man alltid flytta om i kökslådor och skåp, det funkar det med.
Kram//Vic

Hanna sa...

Det är så kul att möblera om.
Hanna

Anonym sa...

Skoj att möblera om lite :)

Söt burk :)

ha de gott.
kram gurkiss

Anonym sa...

Du är för kul du! Tänk att möblera om och plötsligt "få" en tom vägg! Vad med att skriva önskelistan direkt på väggen?? Du har ju sådan fin "kritfärg". Kram "C"

Svenska inredningsbloggar sa...

Hi,hi...vad härligt att meddela sig om hemmet via bloggen = ), så han i Kina vet vad som väntas när han kommer hem...

Vilken promenad du har, spännande och så annorlunda, åhhhh, blir sååå avis...= ).

Ha det bra!
Kram L-L

Anonym sa...

Här har du en till vars make är i Kina. Och lämnat mig hemma med vattkoppor (sonen) och magsjuka (mig, fast nu är jag frisk) :-)

Ett hus vid en å sa...

Hej! Vad kul med så långväga besök! Fin blogg du har, har du bott länge i Singapore? Känns väldigt exotiskt för en annan...
och du torra kakor är också mums, särskilt när man doppar dem i kaffet hihi :) Kram Kicki

Wantobeme sa...

Haha, smart!!
Ha en skön helg!
Kram Anna