torsdag 5 mars 2009

Solsken, värme och sommar skickar jag till er idag, jag har förstått att det både regnar, snöar och töar på sina ställen just nu och förstår att längtan efter våren är stark!

Vårkänslorna är djupt rotade även hos mig som bor i ett tropiskt klimat med sommar åren om, jag kommer på mig själv att piffa med pastellfärger och njuter av tulpaner.

Efter jul brukar man får extra energi (kan det vara för att man inte vill lura i vassen i sommar igen) och börja motionera och trots att alla i min närhet startade sitt hälsosammare liv var jag måttligt intresserad! Nää, usch va tråkigt att ge upp bakning, mitt mysiga godis och motionera, aldrig!
Men...sen jag gick djungelpromenaden på två timmar förra måndagen har motivationen återvänt, och nu är jag peppad! Som att vända på en hand...vi får se hur länge jag står ut, haha!
Jag hoppas att ni alla har en underbar torsdag och hörrni, imorrn är det fredag!!Kram


I´m sending some sun, warmth and summer to you today, I understand that you are all longing for spring time. You can´t escape spring feelings, even though you are in a tropical climate all year round:)


Everybody goes crazy after Christmas, starting their new healthy life style, but not me, no no, I was not motivated at all. But since my jungle walk (two hours!) something happend, I felt the motivation coming back, so strange, from one day to another....we will see how long I can put up with the healthy way of life, haha!
I do hope that you have a glorius day and, hey, tomorrow it´s Friday! Hugs.

11 kommentarer:

Sanna sa...

Lyckatill. Har själv nyligen börjat min gymkarriär. ;)

Hemmalycka sa...

Lycka till, beach 2010 känns väldigt nära.
Kram Åsa

alegni sa...

jag behöver också en sådan hand. jag var på gång med motionerandet här för någon vecka sedan, men sedan blev jag krasslig o nu vill inte restarten riktigt funka längre ;)

Unknown sa...

Lycka till! Bilden är så fin, kan känna smaken o lukten av bären mmm.. längtar till sommaren jag åxo. Här dalar stora snöflingor ner från himlen samtidigt som det droppar från taken... just nu känns det långt till våren.. men den kommer :) Ha det så gott. Kram Lenita.

Anonym sa...

ville bara säga att det är så härligt att kika in på din sida, den är så glad o inspirerande!
må gott!

Hannis sa...

Själv lever jag fortfarande i förnekelse över att det kommer en sommar 2009 också.
Får nog köpa en större bikini tror jag*skrattar*

Vilket badrum ni har!!
Vackra detaljer.

Kram Hannis

Grodmamman sa...

Här har vi en motionstävling på jobbet som går ut på att man ska göra något i en halvtimme varje dag. Låter inte svårt, men det är det!:) Försöker dock komma ut och promenera varje dag.
Och idag har vi också haft sol på em, så härligt!:)
Kram

stina sa...

Hejsan!
Länge sen jag tittade in här och har läst i kapp lite ...Djungelpromenad ! Fy så läskigt men häfftigt! Fast jag skulle nog inte våga , är paniskt livrädd för ormar!
Vilket fint badrum , det ser så rent och frächt ut !
Ja här i sverige har vi ett riktigt skit väder ...så fort man tror att våren är på gång så faller äcklig snö igen ...blundar och önskar att jag var i ett varmare land! ...
Kram Stina

Mamma C sa...

Kul att du är peppad, då går det galant. Jag är en sådan där tokig än. Som blir sur om jag inte får röra på mig. Jag går och cyklar varje dag. Ha en bra fredag.
Kram mamma C

Anonym sa...

Hello1

Vad mysigt med en skål jordgubbar!!!!

Såg just Leilah på landet igår, där var det jordgubbar både högt och lågt och sommarlängtan blev än mer påtaglig för oss stackars solfattiga nordbor

Kram på dig
Lena

Myownhome sa...

Låter härligt med värme!! :)
Fastnade lite för bilden du visar också!! Den var sommrig.

Ha en skön helg
//Johanna