måndag 30 november 2009

NATURES BEAUTY

RaindropsRaindrop

Knatade upp i skogen i brist på annat att göra (ska ner och köpa julklappar på stan men orkar inte ta bussen så jag väntar på att min mamma ska komma hem med bilen, ja jag vet, lat är bara förnamnet) och fotade naturen i dvala.

Hoppas ni har en superduper måndag!

In lack of anything else to do I went for a walk in the rain in the nearby woods, took some photos of a sleeping nature. Hugs!
TROSA JULMARKNAD

By the river side
Foton från Trosa julmarknad i går. Det var en härlig dimma hela dagen i går, så jag kunde inte stå emot att ta ett foto på Trosa ån, det andra fotot är goda Brända mandlar (gubben var sur men mandlarna goda, fniss).
Som väntat köpte jag ingenting på själva julmarknaden men väl inne i två inredningsbutiker, ett Mateus fat i rödaste julrött, en julhandduk samt ett gulligt rött hjärta med super passande texten "GOD JUL" på. Jo, icke att förglömma badskum i form av en julgran och en tomte, som sonen hittade åhhh så söta!

Hur firade ni Första Advent?

Yesterday we went for a traditional Christmas market (is that really the word I wonder), I didn´t find anything that I wanted to buy at the market itself, but in 2 of the interior design shops I found plenty of things, all in a Christmas theme of course. I will show you some of the stuff later this week. Enjoy the first day of the week!

lördag 28 november 2009

JULKÄNSLAJa, hur ska jag försöka göra för att få så mycket julstämmning som möjligt under min vecka här i Sverige? Jo ett sätt är naturligtvis att besöka en julmarknad, så det är dagens plan. Det är mest för stämmningens skull, jag brukar sällan hitta nåt som jag vill ha, men en söt marsipangris (!) vore inte helt fel, men sånt flyt har man väl inte...

Att fika och äta gott hör Första Advent till, och jag ska träffa en god vän för en mysig fika på stan senare i eftermiddag, det kanske inte blir hembakat som på bilden ovan, men jag är inte så kräsen så bageribakt går ner det med, fniss.
Jag önskar Er alla en stämmningsfull Första Advent!

Today we are speeding up the Christmas spirit, I´m gonna show you later when we get back from todays little trip:)- Enjoy your Sunday!
FÖRSTA ADVENT FIX

Hyacinth Hyacinth beam

I dag blir det ett besök hos min mormor, vi ska hjälpa henne att göra lite julfint. Och har vi tur så har hon bakat sina goda bullar, de är verkligen i ett slag för sig...

När jag är i Sverige försöker jag att ta mig ut i skogen så mycket det bara går, så om vädret sköter sig blir det garanterat en promenix i eftermiddag, och inte att förglömma dagens höjdpunkt är matchen Frölunda-SSK på tv, då blir det godis och cola i soffan, så härligt! Och vi hejar och skriker som om vi kunde göra nån skillnad på matchresultatet...sonen min är så gullig, han kallar pucken för boll hela tiden "-Mamma, varför tog de inte bollen"?, eller "-Taaaaaa bollen", det var en riktigt höjdare i torsdagens match på plats bland alla supportrar att han envist (och högljutt) kallade pucken för boll...

Fixar ni inför Första Advent i dag? Kram!

A trip to my grandma and later hockey on tv, life is goooood! What are you doing today? Hugs to you all!

fredag 27 november 2009

Hej hopp Sverige!Nu så är vi på svensk mark igen, och jag tror minsann att solen följde med en sväng den också:). Flygningen gick bra, (taxiresan till flygplatsen var en upplevelse i sig, alla dessa original till taxi cahufförer, våran satt och silade salivet i munnen mellan tänderna, mindre trevligt javisst, men värre var att han högt och ljudligt rapade, och att i en liten taxi sitta och andas in hans rapdoft var ja rätt äckligt, faktiskt) jag var så pass pigg igår att jag, sonen och pappa gick på hockey och såg SSK-Modo och vi vann, ja alltså SSK vann! Jag kanske är deras "lucky charm", haha...

I dag har jag varit nere på stan och fönstershoppat, jag ville kolla vad som fanns och det var en hel del fina julsaker som säkerligen får följa med i resväskan hem.
Nu ska jag äta min bakelse och sen ta en promenad i det friska vädret! Ha en underbar fredag.
Kram!

We are now in Sweden and enjoying some fresh cold air. I went down to our town this morning and did some window shopping, I wanted to look at some Christmas decorations and I found a lot! I just need some time to decide between all the stuff because I can´t buy it all...or can I?

I wish you the best of Fridays!

onsdag 25 november 2009

I kväll drar jag och sonen till Sverige men dagen började med ett läkarbesök sedan till bästaste Tina som fixade mina naglar (och ja, jag har nagelförlängning, det gör att mina annars stå stubbiga, tjocka fingrar ser aningens mer slimma ut...). Snart är det väl läge att börja packa, antar jag, har lite svårt att komma igång med det. Men det borde gå rätt fort, jag har ju inte så mycket vinterkläder direkt...jaa det ska vara den där gamla mössan då:).

Sen är det bara att vänta, dötråkigt, planet går inte förrän 01.10 torsdag morgon, så vi lämnar väl huset vid 22.30 tiden, jag som är helt slut vid 9 på kvällen ska orka hålla mig vaken så länge, det blir en utmaning! Men vi strosar väl runt på tax-free och tar en fika nånstans, det är en trevlig flygplats så det ska nog gå bra...kanske kommer det ett inlägg från flygplatsen, då är det rekord jag har aldrig gjort 2 inlägg på en dag, fniss.

Och jag lovar, jag ska försöka dra med mig lite sol till era breddgrader!


Tonight me and my son are flying to Sweden, but it´s a long wait, the plane leaves 01.10 Thursday morning, but it´s good that it´s a night flight so we can get some sleep, hopefully:).

See you tomorrow when I´m in Sweden!

tisdag 24 november 2009

Spontanitet


Foton tagna förra året i Sverige

Det verkar som om vi i vår familj inte är kapabla till att boka resor i tid, vart vi än flyger så är det bokat i sista minuten. Så ingen lär väl bli förvånad att jag nu sitter med 2 flygbiljetter till Sverige i handen och flyget går i morgon, onsdag...

Jag och sonen (som inte visste om att jag bokat men som sprang ett frivarv i vardagsrummet när han fick veta) tar en liten tripp till ett Stockholm i julstämmning precis som vi gjorde förra året!
Sååå, om jag tar med mig lite sol, kanske Sverige kan bjuda upp med några minus grader och snö?
Nu är jag sen till ett heldagsmöte vi har angående SWEA Singapores framtid, så jag måste rusa, tjingeling!


I have just booked 2 tickets to Sweden and we are leaving tomorow, we are very spontanious in our family, never seem to be able to book anything in advance...so strange. Me and my son take a trip for some Christmas spirit in a winter dressed Stockholm, just like last year!

Soo, the photos you will se in the nearest week is not from tropical Singapore but from a wintery Sweden:). Take care!

måndag 23 november 2009

En katts ovanor

Our cat Prins Prins

Vår katt är en social rackare, om jag sitter i soffan och plinkar på datorn, jo då ligger han och kikar på mig emellanåt med pliriga ögon, ofta stationerad på soffbordet, om jag går upp till övervåningen, vem snubblar man då på i trappen, jo katten förstås. Går jag ut i köket vem springer om mig och sätter sig på köksmattan och väntar på mig....taadaaa, katten igen.

Inte ens mitt vatten får jag ha ifred, men varför han ska behöva dricka från blomvattnet, ja det övergår mitt förstånd, han har ju en stor skål med vatten 4 meter bort...
Har era djur några märkligheter för sig?

Our cat is very social, when ever I move he follows no matter where I´m going, he´s there right beside me, I can´t even have my own glass of water without him being there poking the ice cubes around, but WHY he feels that he needs to drink from the vase, well that one is beyond my understanding...
I wish you the best of days!

söndag 22 november 2009

Clementin daxÄntligen har jag hittat clementiner som smakar som de gör hemma i Sverige runt jul, söta, lättskalade och kärnfria, me like muchos!

Tyvärr ligger affären där jag hittade clementinerna en bit bort (naturligtvis säljs de inte på närmaste mataffären, det vore ju att ha för mycket tur, hrmph) så efter att ha åkt dit och clementinerna var slut, bad jag dem ringa mig när de fått in ett nytt parti.

Häromdagen ringde de från matstället och jag tog bilen dit, och ser till min fasa att det bara ligger 6 påsar med clementiner i disken och frågar då om de har fler på lager, jodå de hade lagt undan 8 påsar till mig, aha, jag tar rubbet, tänkte jag!

Medans jag och expediten joxar med mina clementiner kommer det förbi andra kunder och jag visste ju att jag rätt så mycket skulle rensa hela clementin lagret så när expediten sa att till dem att alla dessa är reserverade, så hade jag inte hjärta att propsa på att de är mina, mina, mina, så godhjärtad som jag är rekommenderade jag dem att pröva en påse för de är såå goda! Jag är rädd att jag blivit lite manisk gällande dessa clementiner men vadå det kan ju ta veckor innan de får in ett nytt parti och jag och sonen käkar minst en påse var per dag..övriga familjemedlemmar hinner knappt märka av att vi har clementiner hemma, innan de är slut, haha.
Njut av din lediga söndag! Vi ska ge oss ut och plocka Love beans innan regnet kommer...skynda, skynda...

Finally I´ve found clementines that are easy to peel, sweet and has no seeds, happy, happy! I pretty much bought the hole stock of clementines at the store yesterday, since I never know when they´ll get more it´s best to be on the safe side:). Me and my son eat clementines like crazy people, they are soooo good, the rest of the family hardly have time to realize that we actually have clementines at home until they are all eaten...

Have a good day!

lördag 21 november 2009

REGN REGN REGN

Orchid Orchid

Regnperioden måste ha kommit tidigt i år, om jag inte missminner mig så "brukar" den vara kring jul här, men nuförtiden finns det ju inget med vädret som stämmer (kommer ihåg när vi flyttade från Sverige i december -06 att syrenknopparna börjat slå ut...skrämmande). Kanske skiner solen mer på er än vad den gör på mig i dag?

Oki, ännu så länge inga planer för dagen här (vilket då i slutändan brukar betyda slappardag:). Får väl skylla på att det kan börja regna...
Ha en strålande dag!

The rainy season must have come early this year, it´s "usually" in December I´ve been told, but since the weather these days are so unpredictable you can never tell. Have a happy day!

fredag 20 november 2009

NOVA

Novas ballMy doggie Nova

I morse hoppade hundarna glatt in i bilen, och de vet precis vad som väntar när de får åka bil...LEKDAGS! I närheten av vårt hus finns ett stort grönområde dit vi brukar åka så hundarna får busa av sig ordentligt. Till en början springer de omkring som vildar, glada att få busa fritt utan koppel, men redan efter ett par minuter ser man hur tempot avtar och de börjar söka sig till skuggan, sanden ni ser på fotona är tydligen ett bra avsvalkningmedel.

This morning I took the dogs in the car and drove to a park nearby where the dogs can play. When I let them out of the car they are so excited and run around like crazy, but just after a few minutes they are tired and seek after something cooling, like the sand you see on the photos, it was a great place!

torsdag 19 november 2009

VAR ÄR VINTERMÖSSAN?När vi flyttade till Singapore för 3 år sedan så hade vi inte bestämt vart vi skulle bo, så de första veckorna medans vi letade boende bodde vi på hotell (jättekul i början men eftet ett tag blev det dötråkigt). Vi sålde av lite möbler innan vi satte oss på planet hit, såsom soffa, köksbord och lite andra småpinaler, onödigt att ha med sig saker som vi inte har nytta av längre kom jag ihåg att vi resonerade, desto intressantare var det att vid uppackningen av alla grejer hitta mössor och gubbens snökängor size 45 i kartongerna...hur tänkte vi egentligen där?

Så, undrar ni kanske, har detta inlägg nåt med dagens foton att göra...? Njae inte mycket (som vanligt då med andra ord), inte mer än att vi fick köpa lite nya möbler väl på plats och bland de bästa köp vi gjort är faktiskt köksbordet, jag gillar det skarpt, tur att gubben får en syl i vädret när det gäller inredning emellanåt, för det var hans val (jag var som vanligt helt insöad på ett helvitt bord från IKEA) och detta bord är faktiskt mycket snyggare än det jag hade spanat in.

Jahapp, det var dagens rapport från Singapore, ha en bra dag!

When we moved to Singapore 3 years ago (in the middle of winter in Sweden) most of our things we brought with us, but we sold some things also like the kitchen table, sofa and some other stuff. No need to bring things that we don´t need/like any more, I rembeber we decided back then. But while unpacking the boxes I was quite surprised to find winter gloves and my hubbies snow boots, size 45 in there...What were we thinking, bringing winter clothes to an tropical island...

Anyway, one of the things we needed to buy here after our move was a new kitchen table, and I´m so happy that my husband got a say in this because I wanted an IKEA table, and my husband wanted this one (see photo) and for once he won and I must say that he made a really good choice, it looks so much better than the IKEA table I was longing for...

Have a good day!

onsdag 18 november 2009

Sentosa Island

Sentosa

Ibland undrar jag varför jag inte packar picknick korgen och kletar in mig med solskyddskräm och drar iväg ett par timmar till stranden? Det må vara att det inte är en av de bästa stränder jag varit på, men att höra vågorna slå in mot stranden medans jag ligger under ett skuggande palmträd är ju ändå rätt rogivande...

Ha en härlig onsdag önskar latfian från andra sidan jorden!

I wonder why I don´t prepare the picnic basket, put some sun lotion on and take the car to the beach, just for the relaxing sound of the waves crashing into shore while I read my favourite book under a palm tree...But any day now..any day...

Följ'>http://www.bloglovin.com/blog/12179/a-home-far-away?claim=2fsg8kkwc4z">Följ min blogg med bloglovin


tisdag 17 november 2009


Foton på dottern o bästa kompisen

I dag händer det lite grejer för min del, först ska jag gå på SWEA bazaren, sedan följer ett extra arbetsmöte för att diskutera SWEAs framtid här i Singapore, hem för att plocka upp sonen som skall till fotbollsträning, vidare hem för middag och sist i kväll har vi "tonårsmammor" en träff för att ventilera och diskutera hur det är att vara tonårsmamma här i Singapore (första mötet för min del så jag vet inte riktigt vad jag kan förvänta mig).

Oavsett vart man bor så kan ju tonåren ha sina prövningar både för barnen men även för oss vuxna, jag känner mig ännu så länge förskonad (men så är ju min dotter nybliven tonåring, det kanske blir värre...) jag behöver inte sitta uppe och oroa mig på nätterna, jag vet att hon är hemma hos kompisar istället för att driva runt på stan eller ännu värre på klubbar.
Även om det kan ske snabba förändringar i en tonårings liv så kommer jag ALDRIG att tillåta att min dotter är ute på discon, för det är inte fritidsgården vi pratar om här...Jag menar, jag skulle ju aldrig tillåta att min 13-åring åkte upp till Stockholm för att gå på Spy Bar, så varför skulle det vara ok här??

Nåväl, nog tjatat om detta, alla får självklart göra som de vill, men detta är iallafall min åsikt.
Jag hoppas att ni får en toppendag!

Today I think about life as a teenage mom, I´m sure it´s gonna get a lot harder than it is right now, for both of us. As it is now I don´t have to sit up and worry during weekends where she is or when she´s coming home, and that feels good of course. And though I know that there can be quick changes in a teenagers life, I´m never gonna allow here to be out clubbing, I wouldn´t allow it in Sweden so why should I do it here?

Well, that´s just my thoughts, and everybody is entitled to their own opionion and that´s fine by me! Hugs!
(The photos btw is of my daughter and her best friend, Sam.)

måndag 16 november 2009


Foton tagna på Langkawi
I dag startar dagen med ett möte gällande nästa års vårfest i SWEAs regi, eller rättare sagt vi som anordnade förra året ska lämna över till de som ska göra vårfesten 2010, och det är hög tid att börja planera för den nu, hur långt kvar det nu än kan tyckas tills våren är här...

Helgen har som vanligt gått i en rasande fart, men det gör inget för vi går ju mot en av mina favoritmånader, december, jag längtar tills det är dags att baka lussebullar och koka knäck tillsammans med barnen! Och inte minst längtar jag tills vi åker och köper julgranen på IKEA, då är det julstämmning även här i tropikerna:).

Men, men det är ju ett tag kvar så det kanske är bäst att inventera juldekorationerna, bestämma vilken färg jag ska satsa på i år, kanske göra några nya inköp så jag är redo inför 1:a advent.

Nu ska jag kolla in mailen, sen bege mig iväg till mötet, tjingeling!

Haha, lite roligt är det att inlägget handlar om julen, men jag visar foton från strand och badkläder...jag skulle kunna skriva att det är för att jag inte tagit många nya foton, men jag väljer att vinkla det som att jag gärna skulle vilja vara på Langkawi just nu...

Todays photos are from Langkawi, where I would love to be right now, I have never felt at such a piece with myself as I did during our stay at the most wonderful hotel, right at the beach, the interior design was a mix of Marocko and Asian, and it was just perfect!
I hope you have had a great weekend and that you look forward to the coming week!

söndag 15 november 2009


Alla verkar intresserade av mina fototidningar...

I går efter att 3/4 av familjen varit och klippt oss (jag har nu äntligen klippt bort min långa mittbena, sonen tycker att jag ser konstig ut nu med rak lugg, haha) så gick vi in i en bokaffär och jag fick tag i ett gäng fototidningar, som jag efter hemkomst började lusläsa samtidigt som jag mumsade på nybakade (Famous Amos kakor goda).

Otroligt många bra tips hur man ska fotografera, som även en nybörjare som jag har stor nytta av, varav ett super reportage om hur man fotar bebisar, småbarn, tonåringar och familjeporträtt. Man kan ju tro att det är väl samma teknik, men oh boy det är det inte!

Jag blev så pass inspirerad att jag nu ska iväg och köpa mig en reflexskärm (används vid porträttfotograferingar för att få mer ljus i fotona) men hittar jag ingen ska jag beställa en från Sverige, sen ska jag hem igen och fortsätta mysa med mina tidningar, haha.

Ha en underbar söndag!

Yesterday I bought some photo magazines and as always my adrenalin starts pumpin full of inspiration of getting better and at photographing. Great ideas, even for a beginner as me and magazines full of inspiration and great photos, I can´t wait until I get time to continue reading them! Now I´m going to Sim Lim buying me a reflector, so I can shoot great portrait photos!

Have a wonderful day!

fredag 13 november 2009


Foto från "vårt" frukostställe vid Raffles Hotel

Hela fredag eftermiddag regnade bort, men jag är en av de där märkliga människor som tycker om när det regnar, det känns mysigt att kura inne, tända levande ljus och mer som hemma i Sverige när så stor del av året är regn och rusk, men det är väl lätt för mig att säga eftersom jag vet att jag får sol och värme i morgon, kanske...

Nåväl, jag sysselsatte gårdagen med att leta inredningsbutiker på nätet och visst hittade jag ett par stycken som hade ett bra sortiment men ingen som riktigt hade det jag vill ha till jul, vilket kanske inte helt är deras fel eftersom jag inte heller vet vad jag söker efter, haha

Traditionen har varit att färgerna här hemma kring jul är rött (och lite grönt eller ja granen är ju grön...), och det vore självklart enklast för mig att fortsätta med det, jag menar det funkar ju alltid! MEN, jag såg fina dekorationer från danska RICE, som jag tyckte var så fint, men de var mer pastelliga och då blir det ju ingen brytning mot hur jag har det i vanliga fall...jaa, det är verkligen värdsliga frågor som snurrar i mitt huvud så här inför jul...Nu ska jag åka och klippa mig...finally!
Ha en härlig lördag!

Saturday again, and today I´m thinking about Christmas and wich colour I want the decorations to have this year, I´m sure I figure it out eventually...What colours are your favourite at Christmas? Hugs to you all!
Nypiffat tonårsrum, del 2
Jahapp, här kommer de sista fotona från dotterns rum. Det är fortfarande hyfsad ordning i rummet, att städa ligger inte på hennes topp-10 lista på saker att göra om man säger så...men jag har bett henne hålla lite bättre ordning, jag menar hur svårt kan det vara att komma ihåg att slänga bananskalet i soptunnan istället för att låta det ligga kvar på bordet, jag bara undrar?

Det första som hände efter att dottern kollat in rummet, var att lillebror satte sig i snurrfåtöljen och vad gör man i en snurrfåtölj...jo snurrar förstås, så okontrollerat att hans små ben råkade sparka till plastbordet med de levande ljusen så att hela Fatboyen blev helt nertäckt med stearin...suck! Det hann inte ens gå 20 minuter var det först jag hann tänka....fniss.

Nåväl i dag är det fredag och jag ska kolla in några inredningsbutiker på nätet och beställa hem lite julgrejer, inte för att jag vet vad jag är ute efter, men det ger sig nog!
Sen ska jag mentalt försöka förbereda mig, dottern ska ha sleepover, 4 kompisar ska slagga här i natt, och det är dags att fundera på middag och frukost....och vart jag lagt öronpropparna...??

Ha en härlig FREDAG!

The last photos from my daughters "new" room, it´s quite funny because the first thing that happend was that my son accidentally of course, knocked down the plastic table with lit candles on it, so all the candle wax ended up on the FATBOY...and the first thing that I was thinking was, "The room couldn´t stay clean for more than 20 minutes..."

Well, well Friday today, what are your weekend plans? Hugs!

torsdag 12 november 2009

Oh my God....Oh my God....Thank you so much!
Det var dotterns exakta ord när hon öppnade dörren till sitt rum, jag var så nyfiken på hennes reaktion så jag smög strax bakom henne, och jag kunde verkligen se hur glad hon blev över förändringen i hennes rum.
Då dottern (till skillnad mot sin mamma) gillar färg, så fick jag tänka tvärtemot hur jag vanligtvis brukar "inreda". Det viktiga är ju att hon ska trivas i sitt rum! Tanken var att hon skulle få en myshöra, där hon kan läsa, mysa och se på film med hennes kompisar, en mer ombonad känsla helt enkelt.

Nu ska jag iväg på ett styrelsemöte, men jag visar fler foton från rummet i morgon. Tills dess Må gott!

Photos from my teenage daughters room that I decorated yesterday, she was very happy with the change, and she really likes colours (unlike her mother:). The important thing is that she can relax and enjoy her room. I´m gonna show more photos from her room tomorrow, until then, Have a great time!

tisdag 10 november 2009

Hej på er! I dag vill jag lova flödar kreativiteten nästan över här hemma (nåja, mer fart än vanligt i varje fall). Jag har länge tyckt att dotterns rum inte alls har nån mysfaktor och nu när det ofta är kompisar över så vill jag att hon ska ha ett funktionellt men framförallt mysigt tonårsrum. Så i går när jag strosade runt på IKEA, fick jag världens energikick!

Ut med den gamla soffan och den vita tv-bänken, in med ny snurrstol i retrostil, en häftigt klarröd bänk, upp med tv:n på väggen för att frigöra mer yta, 3 lyktor, en ny golvlampa, en glittrande spegel, ett plastigt och praktiskt bord, ett par gardiner och några ramar senare så kanske det rummet kan få en lite mysigare inramning.

Jamen, ni ser ju själva på fotona nedan....ocharmigt är ju bara förnamnet...snacka om rummet som Gud glömde...Och i dag kom gubbarna från IKEA och levererarade och skruvade ihop allt så jag direkt kunde sätta igång med det roliga fixet istället för att slita mitt hår med alla manualer och skruvar, life is good!

Nu får vi verkligen hoppas att dottern tycker om förändringen för när hon kommer hem från skolan och öppnar dörren, så lär hon få världen chock, detta är nämligen en överraskning till henne...gulp!
Så fort jag fixat klart i rummet så visar jag foton...hoppas att ni kommer att se nån skillnad...hjälp!Today a wind of change is passing by our house, I am totally refurbishing my daughters room and she doesn´t know anything about it, this will all be a big surprise for her....oh my gosh, I do hope she vill like it...I will let you know:).
Just another sunset

I dag har jag varit en sväng på IKEA, de har fått in en ny sändning med mat från Sverige och jag har nu bunkrat upp med hushållsost och självklart passade jag på att köpa massor av julmust och julknäcke som har en rykande åtgång nu inför jul, är man inte snabb så blir man utan...jag har som tradition att inte dricka julmust före december månad, men det var en Singaporeansk kvinna som var nyfiken på julmust, så vi öppnade en flaska så hon fick smaka, och då var jag ju absolut tvungen att dricka lite....jag var ju törstig, men ingen mer julmust förrän 1:a december för min del!

Jag har ett jätteroligt projekt som börjar här hemma i morgon, jag kommer att visa er mer om det när jag har satt fart i morgon förmiddag, det ska bli så kul! Så häng med i morr´n vet ja...

By the way, urfattig på nytagna foton är jag så i dag (som så många gånger förr blir det foton som absolut inte har nånting med texten att göra...) Må gott!

I went by IKEA today and I have a really fun project at home wich starts tomorrow, I am so excited about it, I will tell you all about it tomorrow! Take care out there:)!

måndag 9 november 2009


Foton från Borneo

Hoppas att ni har haft en bra helg och att ni känner er nyfikna på den kommande veckan! Det är jag kan jag meddela, inte för att jag vill låta alltför mycket som en drama queen...men det är dags för mig att vakna upp ur min koma, jisses...

I dag har vi vårt programgruppsmöte och det är som vanligt ett lunchmöte där vi diskuterar vad vi ska ha för aktiviteter för SWEAs medlemmar, vi börjar ju närma oss december månad då vi har pepparkaksbak på IKEA, Lucia-firande, julgranspyntning i Botaniska trädgården m.m.
Och i morse önskade jag mig denna frukost, mumma, äsch...vad slår O´boy och en tunnbrödsrulle med hushållsost? Ha en fin dag!

Monday morning...lovely! I do hope you´ve had a great weekend, just the way you wanted it to be! I feel energized and I´m soon off for the weeks first meeting, but it´s a nice lunch meeting so it´s all just fun. I wished for this delicious breakfast this morning...but no...I had it in Borneo...but the toasted bread was good...Happy Monday to you!