onsdag 20 augusti 2008



Av Sandra med bloggen Hos Sandra fick jag denna härliga award, tackar, tackar!
Jag skickar den vidare i cyberrymden till:
I got this award from Sandra, and I pass it along to these bloggers:

Pleasant white wave
Mamma C
My shabby chic house



Denna award fick jag av Hildegunn med bloggen Hespe- blogg om ting og tang, tack så mycket!
Purpose of the award: To send love and acknowledgement to women who brightenyour day, teach you new things and live their livesfully with generosity and joy!

Here are the rules:1. you can give it to one or one hundred or any number in between -it's up to you. make sure you link to their site in your post.
2. link back to this blogsite,http://www.tammyvitale.com/so she can go visit all these wonderful women.

Jag ger den vidare till:
Hildegunn gave me this award and I give this award to:

Absolutely beautiful things
Beach bungalow 8




Denna award måste jag säga är min favorit, i all sin enkelhet är den helt underbar! Jag fick den av Daisys home. Jag hade kunnat sitta hela dagen och länka upp till fina bloggar, men dessa bloggar får denna award av mig:

I received this award from Daisys home, and it´so charming and lovely in all it´s simplicity!
I give this to:

Fint hemma
Inredningstankar
Toast and tables
White and wander
Sand mellan tårna


Ha en underbar onsdag!
Enjoy your Wednesday!

26 kommentarer:

Camilla sa...

Mysigt, du har verkligen en jättehärlig blogg! Får jag vara lite nyfiken och fråga hur ni har "hamnat" i Singapore...? Det måste ju vara en fantastisk upplevelse för barnen att bo utomlands! Kram Camilla :-)

Ullis/Leva på landet sa...

Grattis till dina utmärkelser. Du är såväl värd dem. Alltid lika kul att titta in hrä.

Kram Ullis

sandra sa...

tusen takk:) jeg er veldig fornøyd! takk for melling

Ann-Catrin sa...

men tack snälla du!!
oh vad glad jag blir för en sån underbar utmärkelse!
Den tar jag till mitt hkärta på en gång!
Ha en fin dag vännen!
kramar A-C

Ann-Catrin sa...

..hi hi glömde ju alldeles bort att säga GRATTIS TILL DIG MED!!
Dom är du såå värd!
kram igen

londonhem sa...

grattis!!! ar du sa vard.
kram
anna

Kerstin sa...

Tack för inlägget på min blogg. Det är kul att se vem som läser. Din blogg är jättefin. Känner igen mig i ämnet "diskmedelsflaska". Har gått från Yes fula plastflaska till Cults snygga. Den ger en helt annan känsla och är så enkelt snygg.
Ha det gott
Kram

Kerstin sa...

Ursäkta förvirringen! Jag glömde säga grattis! GRATTIS!!!

White Season sa...

Å så många fina awards du fått, det är du verkligen värd, som har en sån härlig och inspirerande blogg. Dessvärre har det varit lite svårt för mig nu när datorn är paj, men jag håller mig lite uppdaterad via jobbdatorn :-)
Fina före efter bilder, tänkte göra något liknande i mitt tvättstuge skåp.. blev så trött på det i morse när jag satte på första tvätten för dagen...Tråkiga fula tvättmedelkartonger, oreda och hej o hå, så då bestämde jag mig för att ta tag i det snarast.. Får visa det sen...
Ha en jätte skön dag, själv jobbar jag på, men i kväll ska jag på inredningsuppdrag, ska bli så himla kul, det är det som piggar upp vardagen just nu :-)
Kram Malin

Shabby-Roses-Cottage sa...

wonderful home and a wonderful blog !!!
Many lovely greetings from germany,Patricia

lilla jag sa...

Vilken fin blogg du har, med mycket fina bilder!! Ditt hem ser verkligen mysigt ut!
Kramar,
Lilla jag

aurorabuddha sa...

Det var inte undra pa att du fatt sa manga utmarkelser! Himmel sa fint du har, bade hemma och pa bloggen. Sjalv far man ju skammas... med stillos make och tre hundar ar det inte latt att ha det vackert.

Men jag tycker om att titta pa vackra saker och nasta ar (sager han, maken, igen) ska vi bygga hus och da jaklar ska det bli snyggt, det kan du lita pa! :o) Jag kommer tebax for inspiration, var sa saker!

Malin sa...

Hej!
Grattis!
Den sista var ju helt underbar =)
Vad fint du gjort i köket också!
Kram Malin

Lia sa...

Hallå! Jag har nu försökt att läsa ikapp en bit här i bloggen. Du skrev att mitt liv verkade intressant, och jag kan bara med chock konstatera att det är det INTE, i jämförelse med ditt=)) hihihihi. Jag tycker det verkar vara så spännande att ni har hamnat i Asien med barnen och allt. Kommer gärna besöka din blogg framföver! Kram

Saltistjejen sa...

Hej Gunilla!
Nu har jag kikat in på din blogg. Vilka vackra bilder och oj vilket fint hem ni har!!! Hahah vårt är verkligen itne något för inredningsbloggar som dina... ;-) Vi har 99% Ikea.... Förresten hur klarar ni av att hålla er fina vita soffa vit? Vår är typ vit-beige men den är redan rätt fläckig av sådant som itne går bort trots tvätt. Och sedan vi fivk Lill-tjejen så är det helt omöjligt att hålla den ren. jag funderar på att köpa en flit och lägga i soffan eftersom man kan tvätta den mycket enklare och oftare än att dra av överdragstyget på soffkudddarna stup i kvarten.

Grattis till dina utmärkerlser också!

Ha en härlig dag!
kram!

Annika sa...

Nu har jag kikat runt här på din blogg. Så trevligt du har det...
Tack för kommentaren på min blogg nyligen.
Ha det så gott!
Annika utanför Washington DC

Cecilia sa...

Vad kul med att läsa en ny blogg.Du har en väldigt fin blogg och ett fint hem.Fick mig att vilja pyssla i ordning här hemma,så om jag kollar igenom hela din blogg så kanske jag får väldans fart.
Grattis till dina utmärkelser,förstår verkligen varför du fått dem!

Millan sa...

Nu har jag hittat hit ocksa och har kommer jag ha massor av inspiration att hamta!! :-) Vilket underbart hus ni har! Jag har redan kollat in din korg for kokshanddukarna och kommit fram till att det var en himla bra losning... mina ligger slangda i ett skap eftersom jag inte vetat vad jag skulle gora med dem ;-).
Jag kommer helt klart tillbaks!!

Mamma C sa...

Tack snälla Gunilla för Awarden du gav mig. Grattis till alla utmärkelse och Awarder som du fått. Det är du verkligen värd. Det är alltid så spännande och inspirerande att titta in hos dig. Jag gör alla mina bilder i photoimpact
Kram mamma c

Grodmamman sa...

Grattis till utmärkelserna!
Kram

Lina ♥ C´est la vie sa...

Grattis ä din blogg är verkligen värd det! :)
Ha en bra vecka, kram Lina i Stockholm

Veronica sa...

Grattis till awarden! Dem är du verkligen värd, du har en underbar blog. GRATTIS!

Kram Veronica

sand mellan tårna sa...

Först... GRATTIS till dina utmärkelser, du är verkligen värd dem. Din blogg är en av mina absoluta favoriter, jag besöker dig så fort bloggkoll säger att du uppdaterat, så nu får jag skämmas att jag inte lämnar spår så ofta. jag gillar dina bilder, speciellt din urmysiga balkong, så än har vi inte tröttnat på att se den i bilder.

Sedan ..... TACK! Jag blev så superglad av att få den urgulliga awarden av dig, och eftersom att du är en av mina favoriter så blev jag lite extra glad.

Nu SKA jag börja kommentera lite oftare.

Jag visar den söta utmärkelsen om någon dag, och tackar dig där också. Får jag tipsa om din blogg då med några bilder som du tagit från din blogg?

Kram L

Anonym sa...

Tack för ditt besök, jättekul! Tittar in här och lämnar en hälsning... tycker att du har lyckats bra med att fånga "det ljusa nordiska" robust, enkelt och fräscht, verkligen snygga bilder.

Önskar dej allt gott!

Anonym sa...

Vad fint du har här på bloggen, och det var många idéer till inspiration du har lagt in. Och vackra bilder!

Anonym sa...

GRATTIS till alla utmärkelser!! Vad roligt! Hoppas att ni får en mysig helg! KRAMISAR!!!