lördag 15 november 2008Idag gjorde vi en tripp till "Arab Street", "Chinatown" och "Little India". De bilder jag visar är tagna i just "Little India". Jag har aldrig tidigare varit intresserad av att fota folkliv (eller frukter heller för den delen) så det är ett nyupptäckt intresse hos mig.Ett av alla härliga frukt-och grönsaksståndLunch kl. 15, har vi möjligtvis skjutit på dygnet...?Dessa färgglatt klädda kvinnor kom ut från ett tempel. Kanske har de varit på en vigsel...?

16 kommentarer:

ALEGNI sa...

livet där ser onekligen lite annorlunda ut än här ;)
hur länge har ni bott där o hur länge har ni tänkt stanna?
undrar
ingela

Anonym sa...

vad härliga bilder, som verkligen visar att du har det helt annorlunda än vad vi har det!

Ekebo sa...

Härligt att vi får följa med när ni åker runt.

Kram Malin

Anonym sa...

Det var härliga bilder tagna från din vardag! Trevligt att få följa med dig idag! Kram Anna

latara sa...

Hej!

Ditt nyväckta intresse för att fota folkliv (och frukt, hi hi) kommer att bli ovärderligt den dag ni inte längre bor i Singapore, för visst är planen att återvända till Sverige så småningom? Snacka om färgstarka minnen fångade på bild!

Ack ja, här är det mörkt och grått och några vackra kvinnor som kommer ut ur ett tempel ser jag inte skymten av. Däremot händer det att jag ser PRO på besök i kyrkan som ligger ett stenkast från oss ;-)

Kram på dig!

Karin

Anonym sa...

jag har oxå börjat så smått att fotografera människor, men de bilderna kommer sällan ut på bloggen då det i regel är nära vänner och familj som inte vill finnas med på bild ute i cyberspace och det respekterar jag förståss!

Annika sa...

Vilket annorlunda liv du lever mot mig... Det ser verkligen härligt ut och spännande med alla kulturer och människor du möter....

Ha en trevlig helg.
Kram Annika

Ullis/Leva på landet sa...

Så kul med bilder från din värld. Dewt är ju inte det man ser när man går på stan här precis. Så härligt att ni har det bra.

Ha en bra helg!
Kram Ullis

PÅ ANDRA SIDAN JORDEN sa...

hej gunilla!
Jag är nyopererad o valde att göra det i s-pore framför KL. undrar n o det finns lite tips på var jag kan hitta lite svenska importerade vaor här att ta med hem till KL när jag blir utskriven???
Kram Rebecca

Elzie sa...

Vad härligt annorlunda det ser ut jämfört med här. Måste vara roligt att uppleva det.
Hoppas att du och Anna har en riktigt mysig tid tillsammans.
Ha det gott.
Kram Elzie

C´est la vie sa...

Vilka underbara foton! Din blogg är fantastiskt rolig att titta in till när det gråmulna vädret hänger tungt, och snön singlar ner från skyarna.

Bella sa...

Tänk vad härligt att man inte vet om allt som ligger runt hörnet...jag menar att man vet vad för intressen som kommer att utvecklas...hade ingen aning om att blogg var så kul och att fotografera skulle bli min "grej" - så glad att man ibland vågar ta små språng ut i det lite okända! Det är så kul att få ta del av din "värld"!
Kram,
Bella

synne sa...

Vilken banstock.....
Härliga bilder som gör att man vill resa dit själv.
Ha det gott nu.
kramen Synne.

Annaewa sa...

Gud va läckert! Åhh vad jag längtar utomlands!
Ha en trevlig kväll!:)Annaewa

Fröken Isakson sa...

Vilka härliga bilder. Inte direkt som att gå ner på torget här i stan ;). Vilket fab liv du lever. Kram Linda

Anonym sa...

Gud vilken underbar bild. Det hade varit jättehäftigt att uppleva sådana där tillfällen!