lördag 7 februari 2009

Fina orkidéer är nåt jag alltid försöker ha hemma.
Lovely orchids.

14 kommentarer:

Mia sa...

Dessa underbara orkidéer... ett bra tips som jag brukar göra med alla mina snittblommor.

Det har varit enormt stor skillnad på blommorna de gånger jag varje dag snittat om mot då jag inte gjort det.

Ha en riktigt mysig helg!
Kram Mia

Mamma C sa...

Jag har orkidéinlägg hos mig. Dom är vackra dessa blommor. Grannen köpte hem snittorkidéer till oss från Thailand. Ha en bra helg.
Kram Mamma C

chokladblomma sa...

Orkidéer... underbara!
Kul med en fotokurs! Skulle jag med vilja gå, fast då behöver jag skaffa mig en ny kamera först! Det var meningen att jag skulle ha köpt min brors, men den stal en taxichaufför i Kina! Bror blev otroligt besviken, alla kort borta från resan i Mongoliet och Kina. Sån't är såååå tråkigt.
Du tar jättefina bilder redan nu, så vad månne det bliva?!?
Ha en bra helg!
Kram

Maria sa...

Hej,
Va kul att du hittade in till mig. Vilka underbara orkideer! Så otroligt lyxigt att kunna plocka in, själv sliter jag (i lite för dagsljus) att få mina att blomma om.

När man ser dina blider blir jag väldigt sugen på att lämna kalla, blöta, mörka Sverige och uppleva världen.

Ha en riktigt bara helg
Kram Maria

synne sa...

Hej Gunilla.
Dina bilder i utmaningen var fina.

Här har jag inga orkideèr. Törs inte ta hem dom, är så rädd att misslyckas med de vackra blomstren.

Ha nu en fin helg.
Kram Synne.

Vitt och Blått sa...

Jag vill också gå en fotokurs, skulle vara väldigt roligt! Måste skaffa mig en ny kamera först bara... :) Orkidéer är tåliga och står sig väldigt länge, både snitt och i kruka. Inte lika vanligt som snitt här i Sverige, men det finns lite då och då. Tips, ta en vass kniv och snitta stjälkarna snett istället för att klippa... (Yrkesskada - florist) :) Ha en skön helg, kram Ewa

Grodmamman sa...

Här ska jag precis köra bort dottern till en kompis för att sova över. Jag var lite tveksam då vi är bra förkylda och trötta, men då kom de på att de kunde sova hos kompisen istället och det var inga problem för dem!:)
Har aldrig haft orkidéer som snittblommor bara som krukväxter och då överlever de hos mig!
Kram

Hemmalycka sa...

Orkideer är så fina och ändå ganska tåliga.
Ha en trevlig kväll.
Kram Åsa

synne sa...

Hej igen.
Om du vill har jag en liten utmaning hos mig.
Om böcker.
Kramen Synne.

Ulrica sa...

Vilken snygg blogg du har och vad kul att du tittade in hos mig. Nu vet jag varför en del bröst gör ont vid mammografi ;) välkommen tillbaka. Nu har jag fått lära mig lite om orkidéer, det behöver jag;)

Kul liv ni lever det är vår familjs dröm att få flytta utomlands. Ha det gott, Ulrica

Jenny sa...

Vilken vacker bild!
kram Jenny

Tingeltangel sa...

Jag älskar också orkidéer, både i kruka och snittade. Men det är ju inte precis samma sak att köpa dem här. Jag kan tänka mig att det finns fantastiskt många fler fina att välja på hos dig.

Kerstin sa...

Här har du en till, riktig liten hönsmamma! Alltid finns det något att noja över...just nu är det slalom-noja hemma hos oss (inget som bekymrar er =)), för ett tag sedan var det lära-simma-noja...pust!

Ha en fin vecka!

KRamar!

Anonym sa...

成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片