torsdag 30 april 2009


I helgen var vi ute på en shopping runda, det brukar oftast vara makens idé och så även denna gång, han är den som tycker det är roligast även när shoppingen är till mig. När jag för längesen var trött och ville åka hem, tyckte maken att vi skulle fortsätta till några fler affärer. Snacka om omvända roller i vår familj...

Fick fatt på lite nya grejer i varjefall, denna tunika från "Pull and Bear" köpte jag och tycker att den är soft och skön att använda, dels som klänning men ett par schyssta jeans är fint till också. Perfekt under kyliga svenska sommarkvällar...

Trevlig Valborg och njut nu av långledigheten!

We went for some shopping last weekend, it was my husband idea, he´s more into that than I am, strangely enough. When I was tired of shopping and wanted to go home, he said "let´s keep lookin"....We are total opposites when it comes for shopping clothes!

I bought this tunika from "Pull and Bear" last weekend, it´s very comfy and soft. I can wear it as it is or with some nice jeans. Perfect for those cooler summer nights!

All the best!

12 kommentarer:

Radhusdrömmar sa...

Alltid roligt med shopping! Vilken söt tunika, jag antar att det märket inte finns i Sverige.... annars skulle jag minsann kika efter en sån.

Ha en bra helg!

Kram Johanna

Eddan sa...

Vilken fin tunika, den verkar användbar i många sammanhang.

Jag har också turen att ha en make som gillar shopping. Kanske inte själva shoppandet men att följa med ut och se sig om, studera människor och så. Sedan är han en hejare på att bära kassar så att jag får händerna fria att shoppa vidare. Ibland får han ett ryck och då köper han flera klädplagg samtidigt till sig själv för att nästa gång inte ens orka fundera på att handla (även om han skulle behöva). En annan bra sak med honom är att han ofta tjatar på mig att jag måste köpa mera kläder till mig själv och inte bara till barnen. Bra va?! ;-)

Trevlig helg!

Kram från Anette

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Åh det där känner jag oxå igen! Min make är sådan när det gäller kläder men jag tröttnar fort jag.Om jag istället får springa i inredningsbutiker då kan jag springa runt som en liten durecellkanin:)

Kram Annica

Sanna sa...

Vilken fin tunika du hittat!Den skulle jag också gilla!
Lyckans dig som har en man som gillar shopping!Blir nästan lite avis, hihi. Min sambo hatar det över allt annat så jag får oftast gå själv.. :)
Min 4-åring å andra sidan berömmer allt jag köper, både kläder och inredning. "Fint mamma!wow!"brukar vara hans spontana reaktion (medan sambon suckar tuuungt, hihi). Idag då jag klädde på mig tunika sa sonen: "Fiiint!Nu kan du gå ut och dansa!" :D

Ha en bra helg!
kram, Sanna

Sanna sa...

Ja det glömde jag ju skriva att visst är sambon ganska mån om sitt utseende och får ibland ryck då han köper lite mer kläder på en gång. Men hmm.. vi shoppar inte riktigt på samma sätt bara. :)

rosenskära sa...

Det där känner jag INTE igen! Det enda han gillar att shoppa är mat, så det är väl tur att vi kompletterar varann, för det gillar inte jag...

Ha en skön ledighet!

Lena

mammigranten sa...

Hej
och tack för titten hos mig.
Vilken härlig blogg du har.
Ser underbart ut ju!

Kram

Anonym sa...

Tack så jättemycket :-) Hoppas du får en bra valborg nu.

Kram!

Taina sa...

Stilfull blogg!
Kul med omvända roller vad gäller shoppingen. Maken har inget emot att shoppa han heller och köper gärna kläder åt mig när jag inte är med! Får mer beröm för kläder som han köpt åt mig. Säger något om min smak, kanske?
Huset vi hyr av här i CT ägs av en familj som närvarande bor i Singapore. De verkar stormtrivas där!

Nettan sa...

Snygg tunika, bara älskar sådana =0).

Ja där du bor har ni väl ingen " brasa ", men önskar dig en skön helg ändå....=0)

Här är det dax att lägga i båtbryggan, så båtarna kan läggas i.

Kram Nettan

Anonym sa...

Hej!

Det var länge sedan vi bloggade...tänk att det blir så ibland...

Urmysig tunika du skaffat. Jag gillar med det som man kan ha till tajta jeans eller som klänning.

Här i Stockhoom har det varit en jättefin Valborg, som avslutades med fackeltåg till det ihopsamlade riset. Barnen sjöng fint och sedan fick de slänga in facklorna. Det är spännande grejer det. Första gången som minstingen (8år) vågade bära fackla.
-Mamma, jag kände mig som en Starwarskrigare

Hrmf! Ja det är ju inte riktigt så men oj vad kul det var att leka Starwars sedan med alla kompisarna :)))

Ha det så gott over there
Kram Lena

Kerstin sa...

Önskar dig en lång och härlig helg.