måndag 13 april 2009
Idag har jag haft frukostmöte hemma hos mig, strax innan hör jag hur de börjar borra hos grannen vars hus är under renovering. Ahhh, nej inte nu, vi kan inte ha tre timmars möte i detta buller tänkte jag. Så jag smög in till byggjobbarna och bad snällt med ledsna hundögon om några timmars frist i borrandet. Och de var så snälla så de gjorde mig till viljes.

Jag blev senare intervjuad (även hemma hos mig) om hur det är att vara svenska boendes i utlandet, men då var tyvärr fristen ute så då borrades det nog desto mer...

På bilden ovan ser ni foton från entrén, den nyinköpta dagbädden. Än så länge klädd med asiatisk touch, fram till sommaren kan jag tänka när jag säkerligen köper svenska kuddar och ändrar om.

Nej, borrandet från grannen är huvudvärksframkallande...så nu tar jag mig en p
Fromenix istället, dags att leta fram motivationen som jag tappat under ledigheten:) Kram!

PS) Det blev mexikanskt till middagen igår....och en kanna Frozen Margaritas!

The neighbours house is under renovation, it is to say the least disturbing. It looked so nice so I don´t see the point of it...anyway, I had a brakfast meeting this morning and just before the meeting they started drilling, so what to do but to go over and nicely ask them to take a 3 hour long break...but they were nice guys and did as I asked. But now they are on to it again, noisier than ever, puh!

On the photos above they new daybed, still has it´s asian touch at least until summer when I problably will find some new cushions that I need to buy:).

Now I´off for a power walk I´m getting a headache from the drilling next door, I need to find the motivation that I lost during the Easter holiday:) Hugs to you!

15 kommentarer:

ima sa...

Tack för titten, på min Blogg Vi har å har jättefint väder i småland..nästan vindstilla sakön temperatur, så igår fikade vi alla ute med god hallontårta hoppas du haft det bra även ima

ulrika sa...

Vad roligt att du tittade in till min Blogg. Vilken härlig sida du har och den nya dagbädden ser härlig ut. Här i Sverige lyser solen och träden börjar slå ut.

Ulrika på Västkusten.

Sabina sa...

Hej!
Jag har missat några inlägg på senaste tiden, men såg att du har haft födelsedag. Grattis!
Så härligt ni har det där... sommar! Här är snö ännu :(
Kram sabina

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Har nu tittat bakåt i din Blogg, jättevacker vit skänk, och med det blå fatet blev det superfint. Sen tittade jag på din jul, gillar din spegel och fina julkort. Men nu till idag, jobbigt med allt väsen hos dig!
Ha en bra måndag
Kram till dig
AnnaMaria

Patricia sa...

Det var ju typiskt att byggjobbarna skulle förstöra din dag, hoppas borrandet snart är klart för sånt är jobbigt att lyssna på, i alla fall när man inte borrar själv... =)

Dagbädden ser jättefin ut.

Hoppas du får en fin dag trots grann-bygget.

Kram Patricia

alegni sa...

jag har också lyckats glömma allt vad motion heter de senaste dagarna. det enda jag motionerat är tuggmusklerna ;)
kram
ingela

Blåbärs och smultronstället sa...

Hejsan!
Hittade dig genom en annan blogg. Vad kul att bo i Singapore, ni har det fint hos er. Vi har varit i Thailand två gånger, längtar dit igen. Asien är något speciellt.
I sommar blir det Toscana i Italien.
Ha det gott!
Kram Susanne

synne sa...

Hej på dig Gunilla.
Jag tänkte jag skulle besöka dig nu. Har varit dålig på att besöka bloggvänner sista tiden. Har du haft sådana problem?
Men nu är jag här.
Hoppas eran påsk blev fin.
Med god mat och annat snadder.
Här var det en lugn och fin påska.
Bara maken och jag.
Ha det gott nu.
Kram Synne.

lugnet sa...

Oh,vilka härligt inspirerande foton du tar! Jättesnygg dagbädd! Roligt att läsa om livet i Singapore!!
Tack för din goa kommentar!
Kramar//Ulrica

Bygatan sa...

Hej!

Va kul att ha läsare såå långt bort;-)

Dagbädden ser otroligt inbjudande och smakfull ut.

Ha en bra vecka! Kram Lena

Lockas lilla längtan sa...

Hej Gunilla!!

Va fin dagbädden är! trist det där med borrandet! Jag vet hur våra lägenhetsgrannar var, borrade och spikade dom inte... så grälade dom. Det hördes genom hela lägenheten bort till somrummet. Verkligen påfrestande då jag jobbat kväll/natt och behövde sömnen!!

Ha det bra och hoppas du haft en fin påsk helg!

Kram Veronica

Ullis/Leva på landet sa...

Lät ju väldigt gott med middagen. Tur att du kunde få lite lugnt i alla falla.

Ha en bra vecka!
Kram Ullis

Ann-Lis sa...

Hej! Det är så härligt att titta in i din blogg och se underbara bilder. Själv har jag ingen blogg. Jag är fd missionärsbarn och har bott i Thailand i 13 år. Nu som vuxen bor jag i Finland. Men längtar till Asien. Värmen, maten, naturen...ja allt! Så roligt att läsa om nån annan som bor i Asien nu. Skulle bra kunna ta sabbatsår och resa ut och jobba en tid i Thailand. Få se i framtiden. Ha det så bra! H: Ann-Lis

Mz.olsson sa...

Väldigt intressant!

Saga sa...

Heeej! Du har så fina färger i din blogg =)