söndag 31 maj 2009

Lördagsbak





Igår gjorde jag en efterrätt som min "köksgudinna" Nigella Lawson har komponerat, desserten består av maränger, grädde och jordgubbar, superduper enkel att göra och sååå god.

Efter att jag bakat mina maränger mixade jag ihop dem med grädden och de färska jordgubbarna, yummie!

Jag hoppas att ni haft en en härlig helg, i vanlig ordning har den gått alldeles för fort, men nu gör det inget för på onsdag flyger jag till Sverige, tjoho!

7 kommentarer:

rosenskära sa...

Låter supersmarrigt, finns det någon länk till receptet?

Har precis hjälpt Elsa att göra sitt livs första sockerkaka. Den ska vi smaska på i eftermiddag när vi kommer hem från stranden!

Välkommen hem!

Lena

Stef sa...

Maste bara saga - Vilken harlig blogg ! Jag kom till jobbet imorse kl 5.30 for att mota ett langsamt skift pa hotellet har i Amsterdam. Men det blev interessantare an jag trodde.Googlade lite pa "polulara bloggar" och hamnade pa din blogg och det var roligt att lasa alla inlagg och kanna igen sig som svensk utomlands med turer till IKEA for att kopa ost osv. :) och se alla fina bilder! Kommer nog besoka igen! Valdigt charmig blogg ville jag bara saga!

// Stefanie i Amsterdam

Maliva`s verden sa...

Hmmm den kaken høres fristende ut..Så deilig med skoleferie for dine barn allerede...Min datter på 13 og noen venninner var og tok imot hennes bestekompis på fredag..etter et år i Filipinene..så ho er litt misunnerlig på at andre begynner sommerferien 3 uker før henne...Go`reise hjem til Sverige..klem fra Maliva som nyter sydenvarme her i nord..

Ullis/Leva på landet sa...

Låter ju så gott. Passar utmärkt nu när det är så varmt och skönt. Hoppas att värmen och det fina vädret håller i sig nu när du kommer hem. Härligt med skolavslutning. Vi får vänta två veckor till.

Kram Ullis

Tidsmästarinnan sa...

mmmm, vad gott det såg ut, man vill göra som Nigella och stoppa fingret i smeten, hihi!

Välkommen hem till Sverige, just nu är det toppenväder här!

Stor kram
Susanne

Stjärnor & Champagne sa...

Mums vad gott, vilka härliga bilder.
Kram Anne

karola sa...

Hejsan!
Javisst är det tur att man får chans att fixa mat från världens alla hörn...tur man inte lever på husmanskosttiden förtfarande... jag gillar italienskt och mexikanskt också och en god grekiskt sallad med kalamata oliver är ju inte fel heller...mm

jag har utmanat dej på min blogg idag och jag hoppas att du blir med!? Vore kul :)
ha det gott