torsdag 9 juli 2009


Oki, här kommer dagens andra inlägg, hmm första gången som jag gör två inlägg på en dag.
Här kommer i varjefall en av de tunikor som köptes i går, då det såg för j---gt ut när jag hängde kläderna på en galge så fick jag vara "modell" men utan huvud, haha. Tunikan är från Vero Moda.

Då det regnade idag så drog vi ner på stan och hoppsan, hittade en skjorta till...nu får jag hejda mig restan av pengarna ska gå till inredningsprylar...om jag inte hittar nåt mer snyggt, förstås...

Jag har funderat lite kring hur jag ska fortsätta med mitt bloggandet, vilket jag ska...men i virken form är ännu ej bestämt. Jag ska fundera ett varv till...så att det känns rätt för min del menar jag.

Det ligger massor av påsar här bakom mig, kläder som vill bli upphängda, barnen kollar på "Vi hade ivarjefall tur med vädret 2", vilket vi inte alls hade idag...men det gör inget...då får man ju gå i affärer, fniss.

Ha en underbar kväll!

12 kommentarer:

alegni sa...

vi hade verkligen inte tur med vädret vi heller när vi åkte ut till stugan igår. det var faktiskt så pass dåligt väder att vi bestämde oss för att komma hem en dag tidigare än planerat.
snygg tunika, men du kunde gärna ha visat huvudet också :)
kram
ingela

Angelica sa...

Sockersöt tunika! Jag har fyndat massor igår och det värsta är jag vill handla MER och NU! Man blir ju beroende :D

Många kramar

Angelica

sand mellan tårna sa...

Hej Gunilla.

Så länge du inte slutar blogga så är jag nöjd. men jag gick ifrån inredning och skriver om vad som helst och det rä jättekul, dessutom fick jag fler läsare. Att läsa om ditt vardagsliv i SIN skulel var asuperrroligt, samt fler bilder på dig. Jag gillar att se dagens outfit på folk. Det ger mig inspiration.

Jag har precis skaffat ny blogg, för jag vill ligga på blogg.se istället för blogspot. Vi får se vart jag trivs bäst, om jag byter helt, så får du min nya blogg....

Ha det fint i Svedala trots regn....

Kram L

Suzesan sa...

Hej igen.

Vi har tur med vädret verkligen. med tanke på resten av väderleksrapporten:)

Snygg tunika. Riktigt snygg. Ja det ser verkligen konstigt ut när man modellar med en galge. Asså hänger det och tar kort.

Det finns sjukt mycket fina kläder nu. Massor med sockersöta just tunikor. Jag har snöat in på allt KappAhl har nu. Man kan plocka allt möjligt där nu OCH DET SKA JAG ICKE;)Isåfall ligger där för-köpa-mig-varning.

Ha en bra kväll. By the way... Så Fin din familj är. Väldigt Söt dotter och tjusig man.

Kram
/Susanne

Vita små hjärtan sa...

Snygg!!!!
Ha de gott! Agnetha

Patricia sa...

Ja nog är det bra shoppingväder allt... =)
Jättesnygg tunika du köpt!!!

Men nu kan solen få komma tillbaks för nu börjar snart min semester, bara en kväll kvar att jobba.

Ha en trevlig helg!
Kram Patricia

Ullis/Leva på landet sa...

Jättefin tunika du har hittat. Är inte kul med allt regn.
Kram Ullis

Nettan sa...

Nää fy för allt regn, tur det finns affärer & webshoppar =)))

Och sluta för guds skull inte Blogga, älskar din inlägg =), även om jag inte alltid kommenterar, så tittar jag in...

Kram Nettan

Suzan sa...

Oj vilka underbara bilder!
Lite skillnad mot min där det fotas m min mobilkamera hela tiden :D

Erika sa...

Den där tunikan ser inte helt fel ut.....Vero Moda sa du......hmmm attans att de har lagt ner sina butiker här men någonstans måste väl deras märke finnas.

♥ Pia... sa...

Oj vilka bilder du tar..imponerad..och du är amatör:)..önskar mej en systemkamera jag med..får väl se om kanske tomten kommer med den till jul..eller så:)..såg många läckra saker i din blogg..har inte läst allt eller sett alla bilderna ..än..men en vit våg såg jag..en sån som jag har kikat efter på loppis och så..inte funnit än kan jag säga...kram..pia

lolla sa...

hejsan
läste dina tankar om bloggandet,hoppas du fortsätter jag gillar att läsa om vardagen hos olika människor lite smått o gott inte enbart inredning...så fortsätt att berätta om din vardag det är jätte intressant....
superduper fin tunika du handlat.
kram lolla