fredag 14 augusti 2009


Printningen av fotona från sommaren i Sverige är i full gång.
Photos from summer in Sweden 2009.

16 kommentarer:

alegni sa...

jag har sagt det förr, men det tål att upprepas - dina bilder är to die for!
ha en mysig helg! själva åker vi - föräldraskapet - till stugan, medan ungdomen stannar hemma o agerar husvakt, som vanligt ;)
kram
ingela

Mamma C sa...

Härliga bilder som kommer att göra sig fint som tavlor. Här blir det grill med alla ungarna ikväll. Gubben och min sista semesterdag. Ha en fin helg och hoppas det blir bio.
Kram Mamma C

Roses and stuff sa...

Hej igen!

Jag vet inte varför bilderna blir gryniga när du ändrar storleken i html - det problemet har jag aldrig haft... Ledsen att jag inte kan hjälpa dig där...
Katarina

mojjephoto sa...

På nått vis tycker jag det är lite småskoj att printa ut bilder hemma. Det blir lite känsla som att framkalla på gammalt vis hur man tittar på bilden när den är klar om man är nöjd eller inte. För ibland ser man saker på papperskopian som man inte var riktigt nöjd med. Det ser ut som en hög med fina bilder. Jag printar ut upp till storlek 30x20 det blir helt ok annars gör jag som du -fotolabb istället.
Hoppas fredagen samt helgen blir helt okej!
Morgan

Sanna sa...

Dina bilder är sååå vackra!Vilken bra ide med svart-vitt blandat med bilder i färg.
Kram Sanna

Talisa sa...

pretty pictures.

Marie//Tekla Maräng sa...

Mmm Dina foton blir nog fina hur du en gör. Själv ska jag väl ta tag i att börja med att skriva ut dom har dock ingen skrivare...?!
Härligt det låter med Djungelpromenad förutom när du skrev att kunna snubbla över en gift orm då trog jag automatiskt upp fötterna här hemma skratt.
Skrattade glatt när du ville ha med en bild på soffan som mysigast plats i Singapore! Haha det var nog inte det dom tänkte på i första hand.
Trevlig helg på dig, Kram Marie:)

Fru Inredning sa...

Vilka fina bilder, helt underbara:)
Ha en bra dag.
Kram Kristina

Galleri MochB sa...

Så vackert det ser ut med fotona! Fint med svarvitt och vissa i färg!
Låter som en mysig helg! Vår kommer att bestå av knattefotboll, prinsesskalas och trädgårdsjobb :O)
Kram Mia

Nattmia sa...

Här börjar våra barn skolan på onsdag nästa vecka och det skall bli rätt skönt att få igång de vanliga rutinerna igen..

Foton är så kul.. Jag älskar att titta på bilder, att plåta och att ordna med dem både i dator och när jag har dem i min hand..

Här regnar och åskar det men skall njuta ändå.. Njut du med av dib dag..

Kram
Mia

Grodmamman sa...

Vilka vackra bilder du har tagit!
Här har sonen fotboll ikväll och på söndag och säsongens första bandyträning på söndag! Dottern ska med farmor på teater ikväll. Imorgon ska vi vara barnvakt åt kusinerna V och H en stund. Hade gärna haft en lugn hemma helg efter första veckan på jobbet!:)
Kram

Lilja's Corner sa...

Vilka vackra fotografier, och så snyggt utprintade med ramen runtom. Åh, nån gång ska jag lära mig att ta lika vackra foton!

Ha en skön helg!
Kram, Nina

Sjabbig men chic sa...

Underbara bilder och vad härligt med mysfredag, själv sitter jag på jobbet. Fast just nu har jag lite kafferast och det är ju förstås lite mysigt.

Kram Lisa

Dona blogg sa...

Mysiga bilder :)
Drömmer om en tavelvägg med personliga foto och fina ramar vid vårt köksbord.
Fortsätt inspirera så jag får energi...

Hoppas ni får en härlig helg!
Kram!

Lissboden sa...

Du har tagit många fina foton kan jag se.
Rosorna var förresten helt underbara. Jag bara älskar rosa rosor. Det är bara att hoppas att jag får några imorgon när jag fyller år.
Min dotter Linnea vill gärna ta kontakt med dig och få lite tips om Singapore. Hon stanna kanske några dagar för att sedan åka vidare till Filipinerna och Bali bl a. Är det ok om hon tar kontakt med dig ang bra och prisvärt boende för ungdomar?
Ha en trevlig helg!
Kram/Maria

Vardagstugg sa...

Blir säkert jättefina tavlor! Om man fick möjlighet att träffa såna söta apor på sin promenad skulle jag nog dra på mig mina dojor oftare =) fast om dom bits så vetekatten..då blir det till att springa istället ;-)
trevlig helg!

Annelie