torsdag 13 augusti 2009

Djungelpromenad
Intervjun igår med Länstidningen gick bra, vi hade problem med telefon uppkopplingen i början, men allt ordnade sig till slut. Meningen med artikeln var att jag skulle berätta om hur det känns att ta steget att våga flytta utomlands, hur det är att leva i Singapore och kanske ge nåt gott råd till människor som själva funderar på att flytta utomlands.

Det är dock svårt att beskriva livet här, för ingen dag är den andra lik, det händer alltid nya saker, och vi får väl se hur resultatet blir, jag är rädd att jag svamlade hej vilt utan att alls hålla mig till ämnet, ehhhh.

Nu ska jag bege mig på en 2 timmars djungel promenad igen, jisses, jag som fick träningsvärk när jag gick runt kvarteret...håll tummarna att jag inte snubblar på en giftig orm...eller blir biten av en av aporna ovan... hualigen!


I´m off for a jungle walk for 2 hours, oh boy and I was tired after walking around the neighbourhood the other day. Hopefully we are not running into any wild monkeys this time, and preferably no snakes either, yuck!

Take care and have a wonderful day!

24 kommentarer:

Anonym sa...

Hu det låter myigt samtidigt läskigt.
Hoppas du kommer hem hel och ren.
kramLina

Alviken sa...

Hej därborta! Tänk att du skriver precis om det jag brukar tänka på när jag kikar in på din blogg! Vet inte om jag skulle kunna vara lika modig och lämna Sverige ;) Spännande med reportaget, det blir säkert jättebra! Ja det var roligt med loppisen, nu är det flera som redan börjat fråga efter nästa års loppis...
Ha en bra dag och akta dig för aporna!
Kram Maria

Emmama sa...

Kul med intervju, da far lanka sen sa vi far lasa hur det blev! :) Det ar det du beskriver som ar charmen med ett nytt liv nan annanstans, att allt ar lite annorlunda och att varje dag ar olik den andra. Det upplever jag starkt har, i Sverige ar allt mer pa rutin tycker jag. Mer "tvang" och lite mindre spontanitet.

Kram fran Skottland! :)

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Hallå Djungel-Jim, dina promenader är nog riktiga äventyr. 2 timmar är länge, du är duktig som satsar hårt från början.
Kram AnnaMaria

Mamma C sa...

Det låter som din promenad är på liv eller död. Man måste ha ögonen skärpta både på backen och i luften. Låter inte som någon idé att ha ipoden på.
Kram Mamma C

HelenaG sa...

Hejsan.
Låter som ett spännande liv du har. Tack för kommentaren i min blogg. Jag har ändrat fotona lite i Photoshop, men vet inte direkt vilka färger som borde ändras (kommit på att jag hade vitfärgen inställd på lysrör). Vet du? ;o)

Ha det bra!

Livet på Vestergård sa...

Djungelpromenad låter riktigt intressant :)
Intervjun blev säkert jättebra. Kan gissa att det är både för och nackdelar med att bo utomlands, men väldigt mycket nytt får man väl lära sig och vara med om ! Ha en bra dag!

Josephine Tale Peddler sa...

Wild monkeys look cute but they can bite! xx

Anonym sa...

Kul att intervjun gått bra och jag hoppas att den blir som du tänkt dig i slutändan. Djungelrunda låter skoj och spännande. Jag förstår att på dom promenaderna kan man se lite andra djur än vad man ser i våra skogar ormar har jag dock stor respekt för vad det än är för sort men dom är vackra att titta på om dom håller sig på avstånd.
Ha´t bra!
Morgan

Sanna sa...

Vad roligt med djungelpromenad. Det måste ju vara helt fantastiskt!Jag igen ska snart bege mig hem till betongdjungeln.. ;)
Kram Sanna

Vit poesi sa...

Hallå!!
Låter så mysigt, men lite läskigt också såklart!
Var rädd om dig
kram Malin

Skrållungar och skärgårdsliv sa...

Hej!

Har du djungeln nära inpå hemmet? Spännande liv, lite annorlunda mot här hemma i Sverige!

Hoppas allt är bra och att du inte blev biten av aporna eller snubblade över nåt giftigt!!!

Kram Nadja

Sabina sa...

Hua, låter ju som annorlunda promenader. Har precis suttit och uppdaterat mig- jättefina bilder!

Hoppas du blir nöjd med den nya kameran (...och objektivet)!

Taina sa...

Vad roligt tt få läsa artkeln sen. Du lägger väl upp en länk på din blogg sen eller?

Ja akta dig för ormar OCH apor! En djungelpromenad låter ju jättehäftigt!
Hälsningar
Taina i CT

Sussi's dreamzone sa...

Ormar är verkligen det äckligast som finns. Jag försökta va modig då min son va liten att gå in i ett stort terrarierum med ormar. Tänkte jag ska inte för över min rädsla till honom osv. Men shitt, jag blev som gele i benen och fick backa ut med barnvagnen, eftersom det låg en fet boa mitt på gången redan två meter in i....sonen pratar om det än och nu är det rätt många år sedan det hände *L*
Men det låter härligt med djungel...men bara med fina o snälla djur :)

Du verkar haft en skön semester. Jätte fina bilder!

Kram Sussi

DreamMaker sa...

Hi, you may wabt to chk out this link: http://creativerumblings.blogspot.com/2009/08/coastal-europe-falkenberg.html

I sent you a mail too.

Nattmia sa...

Intervjun gick säkert bra och jag hoppas även promenaden gjorde det..
Häftigt att ha vilda apor så nära inpå men jag hoppas de inte bet dig..

Kram
Mia

Elisa Day sa...

Intervjun gick säkert bra, hoppas du har med en länk sedan så man kan läsa. Låter verkligen exotiskt med djungelpromenader. Här går jag i tallskog och aktar mig för myggen ;) Kram

Dona blogg sa...

Vilken vardag!!!!
Kram!
/Pernilla

Katarina sa...

Kul att du tittade in på min blogg. Kikade in här för ett par dagar sen. Det är kul att hitta något nytt att läsa ute på nätet.
Är så imponerad av alla som ågar bryta upp och göra nåt spännade som ni har gjort. Följer Ryan runs Europe en nybakad arkitekt från NYC som springer från Amsterdam till Aten, jag blir trött ibland bara av att läsa den. Men kul är det.
Titta gärna in igen.

Katarina

Tinkerbell ... sa...

Tack för din kommentar hos mig.
Ditt liv låter spännande!
Hoppas att intervjun gick bra ...
Här i södra Sverige har vi kanonväder just nu!

Marie Höglund sa...

Hej Gunilla. Tack för titten på mina 365 foton och för den snälla kommentaren. Roligt att du gillar mina bilder. Jag gillar din blogg. Du visar så mycket fina inredningsdetaljer och det ser alltid så mysigt ut hos dig. Hade du en fin Sverige vistelse? Blir inte hemlängtan stor ibland. Du bor ju väääääääääldigt långt bort :-). Ha det gott cybervännen.

Bella sa...

Så kul med intervjun, tror absolut det gck jättebra för dig :)

Spännande för dig att se resultat!!

Ha det gott

Kramar Bella

Ullis/Leva på landet sa...

Mysigt med djungelpromenad. Behöver också sätta igång att röra på mig nu. har blivit alldeles för lite av den varan.

Kramar Ullis