lördag 15 augusti 2009

TACO NIGHT

11a

Sonen var glad för det blev tacos till middag igår...för ovanlighetens skull...eller inte riktigt, va.
Dottern och hennes kompis drog iväg och åt ute själva, gissa vad de åt...mexikanskt! De kanske tyckte att det var nåt fel på sällskapet, hehe

Idag efter frukost så åkte vi till Swiss Club för att sola och bada, solandet uteblev helt kan jag meddela då det började regna men badade gjorde vi, poolen är ju så varm så vi frös inte för det.

Efter badandet blev det ett besök på ett av Singapores två IKEA, där vi handlade Marabou choklad, tunnbröd och räkost. Hur skulle vi klara oss utan, kan man ju undra!

Vi har precis kommit in efter att sonen och jag åkt rollerblades i parken, hmmm gud va jag e gammal...snacka om att jag blev omåkt...jag försökte att förklara för maken att jag inte ville uppröra sonen men maken insåg ganska klart min bluff, haha

Myspyskväll blir det nu, vi har hyrt två filmer (bion tar vi imorgon) och senare blir det räkmackor, yummie!

Ha en fin lördag!

12 kommentarer:

Helene sa...

Visst är det toppen med IKEA! Räddade vår familj när vi var på Mallorca. Köttbullarna smakar ju nästan bättre utomlands med lite hemlängtan...:)
Hälsningar,Helene

Anonym sa...

Det lät som lyckade aktiviteter helt klart. Tacos är aldrig fel! Ha en fin lördag du och dem dina också!
Morgan

Anonym sa...

Härligt med nya inlägg på Din blogg, som jag är väldigt fäst vid. Får jag föreslå att Du är med och tävlar på min blogg, men 'svenska smällkaramellpriser' från Lisa på Smällkaramellen. Tänk så kul om ett av priserna hade gått till Singapore!!

Agneta från Österlens-spenaten

Anna-Carin sa...

Hej! Tack för att du kommenterade på min blogg.
Ikea finns över hela världen.Tänk första gången jag upptäckte att Ikea fanns utomlands var för ca 20 årsedan och det var på Gran Canaria.På Phuket finns också Ikea :-)
Ha en underbar lördag!
Kram Anna-Carin

Camilla Alvén sa...

Här är det regn idag, hade hoppats på uppehållsväder eftersom Malmöfestivalen har dragit igång. Vi får se på film istället, tror att det blir Walk the line, en film som handlar om Johnny Cash, har sett den en gång tidigare men den är så bra att jag gärna ser den igen.
Ha det bra

Dragana sa...

Skönt att bada lite... ingen väder eller tid till det för min del!

✿Ewa sa...

Skönt med bad...men rollerblades!? Det var det länge sedan jag provade. Vet inte om jag skulle våga nu. Det gör så ont efter vurpor. Men du vurpade förstås inte, bara gled fram i lagom takt eller hur! ;)
Ha det gott!

Nina Xi Fotoblogg sa...

Hej!
Har kollat runt lite i din blogg o jag måste säga att du dels är en väldigt bra o kreativ fotograf o dels att du har en fin blogg.
Jag har precis startat en blogg o har länkat till dig i min länklista. Du får väldigt gärna länka till mig om du vill!
Mvh Nina

Mamma C sa...

Vilken tur att IKEA finns så ni kan köpa lite gott. Här har vi ätit hemmagjord pizza idag.
Kram Mamma C

Lyktor och Tyg sa...

Har dottern tröttnat på tacos? verkar som ni haft en härlig dag.
kram Kristina

Ullis/Leva på landet sa...

Låter som om du har haft en bra dag även om det kom regn. Det är ju så bra med IKEA säger alla som bor utomlands för att man just kan få tag på svenska saker.

Ha en fortsatt skön helg!
Kram Ullis

Lissen sa...

Det låter som ni har haft en både skön dag och kväll!
Tänk att IKEA, sprider glädje i alla världens hörn!

Ha det så gott!
Tack för din goa kommentar!