torsdag 3 september 2009

Hej, det är brevbärar´n...


abc

Tyckte att det var dags för en inredningsbild nu, det var ju ett tag sen. Hemma hos oss, och säkert i många andras hem också, så samlas räkningar, reklam och all övrig info i en salig, ohanterlig röra.
Då det inte är nån höjdare att missa att räkningarna ska betalas så får de hamna i denna postlåda, så även om man helst vill undvika att lyfta på locket o kika ner i låddan, så kan man inte missa den då den sitter vid ytterdörren....på gott och ont!


När jag ser brevlådan tänker jag på "skräckfilmen" med Kjell Bergkvist från 80-talet, "Besökarna", det är en scen i den filmen som är så sjukt rolig och det är när brevbäraren tar sig in i huset, ätandes en banan och Johannes Brost börjar ställa tusen frågor om andar o grejer, ja herregud jag och min vän "M" skrattade så vi höll på att ramla ur biostolarna...hmmmmm, 80-talet förresten....näää, det kan inte stämma, hur gammal är jag egentligen, fniss.

Idag är det full rulle minsann, 2 timmars djungelpromenad (fattar inte att jag vågar efter att på zoo ha sett vilka giftiga ormar som finns i Singapore, hua) programgruppsmöte på ett svenskt café som heter...Fika. Därefter ska jag till gymet och svettas...haha, efter fikat kan det behövas!

Tjingeling!

An "interior" photo today, it´s our mailbox that we have to keep track of all the boring bills, no matter how we do it now, there is no way escaping them:).

14 kommentarer:

lolla sa...

härlig postlåda är sååå sugen på en rosa till datarummet....
ha en finfin dag
lolla

Anonym sa...

Hallå... det är jag..... brevbärarn... Haha, ja han var såå kul!!
Ha en bra dag!
KRAM Anna

SoCal Helene sa...

Fiffig lösning att hålla koll på räkningarna.....Du måste berätta hur det var på Fika har hört så mycket om det. Titta gärna in hos mig och tala om vad din favorit fika är......Have a great one!!
;0) Helene

Åsa sa...

Jo, det skulle vara i Sverige man hade den borgplaceringen. Hrm... vilken kostnad, men vilken underbar lyx att få stoppa ner handen i en påse med Orkidéblommor. Hoppas det blev en bra film du såg. Åsa

Nattmia sa...

Fin postlåda, men kanske inte så kul att öppna i slutet av månaden ;-)

Ha en bra torsdag..

Kram
Mia

S o F sa...

Den där filmen låter ju intressant... ;) :)

Jag/vi gör likadant här hemma; lägger räkningarna i en likadan snygg postlåda. Tycker den är jättefin.
Och man kan ju i alla fall ha en snygg förvaring till eländet inuti.

Ha det gott!

Det ljuva livet i stan sa...

Hej,

Gillar din blogg, kul att läsa om hur det är att leva som svensk i Singapore!

Bruka har verkligen fina grejer inkl. den här fina brevlådan!

Missat den där filmen ... antingen för ung eller bara ingen koll ...

Kram Frida

Susanna sa...

Det där var en smart lösning...som jag kanske snor ;-) Ja, vi har papper och räkningar överallt och håller på och fixar i hallen (hållt på och tänkt hur vi vill ha det i några månader nu) så det var mycket intressant, ska ta upp det med herrn i huset :-)

Mamma C sa...

Vilken braig lösning för era räkningar.
Kram Mamma C

StrandviksVillan sa...

Bra med en påminnelse... har själv en sån postlåda men den ligger i ett skåp! Nu måste jag nog bestämma mig var den ska placeras och få upp den skruvad!! Kanske i kontoret?

Camillas nya hem sa...

Helt perfekt för räkningar! Jag har en likadan i dotterna rum. :) Måste säga att bilder är skitsnygg! Du är verkligen duktig på att fotografera. Trevlig helg! :)

Marie sa...

Hej där! Nu är jag äntligen hemma. Va skoj med inredningsbilder. Postlåda är en sån där grej som jag verkligen borde ha här hemma. Vår post har en tendens att samlas på köksbordet. Det är bara det att jag får lite småångest av att se en låda som det står post på, det får mig att tänka på en massa räkningar och måsten... Men kanske om man fixar något diskret. Annars var den väldigt vacker.

Kram /Marie

marchi sa...

Så søt postkasse! Og så utrolig fin blogg! Denne vil jeg følge vider:) Addet deg på bloglovin :)

Affluenza sa...

Söt postlåda :)