torsdag 17 september 2009

HJÄLP!

vintage

Jag skulle vilja veta vad ni vill se mer av i min blogg. När jag tittar tillbaks på mina inlägg så är det mest foton av blommor och mat, sen lite mer mat och en och annan kaka, är det kul det? Jag är ju inte sådär väldans bra på att visa foton av det jag gör på dagarna av en massa olika anledningar. Så please, ge mig lite feedbacka på detta.

Oki, dagens planer har ändrats lite, meningen var att jag och 2 tjejer till skulle ha ett lunchmöte med en av ägarna till restaurang IndoChine, men det blev hastigt avbokat så istället för lunchMÖTE kör vi enbart lunch på en vegetarisk restaurang som heter OriginalSin.

Efter skolan i dag ska sonen börja att träna ishockey, jag som är hockeytokig tycker förstås att det är en toppenidé och förhoppningsvis gör sonen det också *ler*.

Verkar ju dumt att chocka er med att visa nåt annat foto än blommor och mat, så dagens foto, voilá....en blomma...

Ha en fin dag!

Today I´m asking for help, what do you want to see here in my blog? When I look back at my posts it´s mostly flowers, food and some more flowers, how fun is that for you?
So please let me know what you want to read about and what kind of phtotos you want!
Have a great day!

17 kommentarer:

Nattmia sa...

Du har så fina bilder att det har jag inte ens tänkt på, och jag läser ju din blogg var dag..
Men kanske jag skulle vilja se lite hur du bor, både bostadsmässigt och naturmässigt.. Du bor ju liksom lite annorlunda mot vad jag gör ;-)

Ha nu en bra dag..

Kram
Mia

marte sa...

Jeg også leser din blogg hver dag. Mye flotte bilder, men det hadde jo vært spennende å se litt rundt der du bor synes også jeg. Mer interiør bilder kunne jeg også tenkt meg. Ha en fin dag videre!!

Ika sa...

Fortsätt visa en massa fina bilder precis som du gör, du är så grym på att fota.
Sitter här i Svedala o drömmer sig bort i bland o då är det så härligt att få se hur du har det där borta så fortsätt precis som du gör.

Beatrice sa...

Jag tycker om din foton av blommor, de ger en slags härlig semesterkänsla då det är blommor som inte direkt växer här i Sverige ;-). Du har också flera gånger visat vackra vyer från Malaysia, Borneo m.m. och jag ser gärna fler såna!

Kram
Beatrice

Sanna sa...

Hej!Man ska ju själv gilla det man gör så då ska du ju naturligtvis visa sådana bilder som du själv gillar. Dina bilder är otroligt vackra så jag blir nog glad varje gång jag tittar in här. Dina bilder från livet i Singapor tycker jag mycket om. Jag är lite nyfiken på att se lite fler bilder från hur staden ser ut, hus och sådant.
Jag har annars börjat en fotokurs och funderar nu på att entligen köpa digital systemkamera. Vilken skulle du rekommendera? Jag funderar lite mellan Canon eos 500D och Nikon D90.
Ha en fin dag!
Kram Sanna

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Jag gillar dina foton, och det är så roligt och läsa allt du gör där långt bort i öst. Om man får önska, skulle det vara kul och se bilder från ditt hem.
Kramisar
AnnaMaria

Anonym sa...

Hej!En liten SWAT... Styrkorna med din blogg är t.ex. fantastiskt fina foton samt väl valda tankar och ord som du delar med dig av. Svårt att tipsa om vad du kan skriva om, det känns som att vad du än väljer blir det perfekt!
/Anna

Tina sa...

Jag kikar in hos dig för att se om du skriver något om din vardag. Det verkar vara ganska annorlunda mot Sverigevardag... du har verkligen en fin blogg och underbara bilder. Visst är det mycket blommor ;-) så du får gärna späda ut med vardagsbilder...

Anonym sa...

Jag läser din blogg varje dag numera, är också från S-tälje ursprungligen =)
Det vore spännande att få se lite mer bilder från ditt hem och från miljön och stan runtomkring där du bor. Du är jätteduktig på att fota så det blir nog bra hursom!
Ha det gott!
Mvh
Lena

S o F sa...

Eftersom jag själv gillar att fota så tycker jag väldigt mycket om dina fina bilder. Du är så duktig och får fram fina känslor i bilderna - jag njuter mest av dem.

Personligen är jag inte så där jätteintresserad av att läsa om vad människor gör under sin dag, men det kanske andra gillar - vi är olika.

Ditt hem tycker jag absolut att du skulle fota mera, för det du har visat hittills säger mig att du är duktig på inredning också, och vackra/mysiga hem är alltid kul att titta på.

Varma och soliga hösthälsningar!

Malin sa...

Fin bild :D

Sand mellan tårna sa...

Din blogg är bra då du fyller den med blommor och mat, men...... det du gör vore inte helt fel att visa, och bilder från Singapore.... fast jag förstår att det inte är det lättaste att bloggfota , folk tror ju att man är totalt korkad ibland......

keep on going girl, Jag gillar mat och blommor..... du kan få fixa skötselråd på frangipani åt mig om du har lust..... för jag vet inte hur min växt ska skötas.....

Kram Linda

Felicia sa...

Tack så mycket! :)

Casowa sa...

Sv: Arigato (:

Mamma C sa...

Fortsätt i den stil som du kör nu. Dina bilder är toppen och din läsning lika så.
Kram Mamma C

Elisa Day sa...

Jag gillar dina foton och din blogg. Skulle vara roligt att se mer av hur det ser ut där du bor. Kram

Anne sa...

Hej! Jag tycker det ar helt fantastiskt hur du har utvecklats som fotograf. Jag foljer din blogg for bilderna, och skulle uppskatta om du berattar lite mer om de bilder du tar och hur du skapar dem. Garna lite fore/efter bilder om du efterbehandlar dem.
Kram