måndag 9 november 2009


Foton från Borneo

Hoppas att ni har haft en bra helg och att ni känner er nyfikna på den kommande veckan! Det är jag kan jag meddela, inte för att jag vill låta alltför mycket som en drama queen...men det är dags för mig att vakna upp ur min koma, jisses...

I dag har vi vårt programgruppsmöte och det är som vanligt ett lunchmöte där vi diskuterar vad vi ska ha för aktiviteter för SWEAs medlemmar, vi börjar ju närma oss december månad då vi har pepparkaksbak på IKEA, Lucia-firande, julgranspyntning i Botaniska trädgården m.m.
Och i morse önskade jag mig denna frukost, mumma, äsch...vad slår O´boy och en tunnbrödsrulle med hushållsost? Ha en fin dag!

Monday morning...lovely! I do hope you´ve had a great weekend, just the way you wanted it to be! I feel energized and I´m soon off for the weeks first meeting, but it´s a nice lunch meeting so it´s all just fun. I wished for this delicious breakfast this morning...but no...I had it in Borneo...but the toasted bread was good...Happy Monday to you!

3 kommentarer:

Nattmia sa...

Men gott såg det ut och det hade suttit fint här med din frukost..

Ha en bra dag..

Kram
Mia

Ewacarin sa...

Hej igen!
Ja du december börjar närma sig även för oss här hemma. Tycker enbart att det är mysigt med advent och jag försöker hålla traditionerna vid liv. En del har tillkommit i och med att jag har eget boende, men mycket är gammalt och vant. Får du tag på exempelvis julskinka i Signapore? Eller får det bli typ anka?
Du gör mig sugen på godsaker och din smoothie ska jag snart pröva. Den såg och lät god!
Här(i Malmö) är det grått och regnigt, alltså typiskt novemberrusk som jag snart ska ut i. Jag måste handla efter helgen.
Du är välkommen att titta in hos mig om du kan, vill och hinner. Tills dess får du ha det bra!
/Ewacarin

Dona blogg sa...

Hej du!
Hade lite att läsa in på din blogg och blir lite orolig. Hoppas du mår fint nu.

Kram till dig!
/Pernilla