tisdag 10 november 2009

Just another sunset

I dag har jag varit en sväng på IKEA, de har fått in en ny sändning med mat från Sverige och jag har nu bunkrat upp med hushållsost och självklart passade jag på att köpa massor av julmust och julknäcke som har en rykande åtgång nu inför jul, är man inte snabb så blir man utan...jag har som tradition att inte dricka julmust före december månad, men det var en Singaporeansk kvinna som var nyfiken på julmust, så vi öppnade en flaska så hon fick smaka, och då var jag ju absolut tvungen att dricka lite....jag var ju törstig, men ingen mer julmust förrän 1:a december för min del!

Jag har ett jätteroligt projekt som börjar här hemma i morgon, jag kommer att visa er mer om det när jag har satt fart i morgon förmiddag, det ska bli så kul! Så häng med i morr´n vet ja...

By the way, urfattig på nytagna foton är jag så i dag (som så många gånger förr blir det foton som absolut inte har nånting med texten att göra...) Må gott!

I went by IKEA today and I have a really fun project at home wich starts tomorrow, I am so excited about it, I will tell you all about it tomorrow! Take care out there:)!

8 kommentarer:

According to Nicky sa...

Älskar dina bilder!!!!! Dom är ljuvliga! :)

Önskar dig en mysig kväll! Kram/Nicky :)

Nattmia sa...

Måste bara fråga.. Vad gillade kvinnan vår urgoda julmust???

Ha en bra kväll..

Kram
Mia

Eva sa...

Här har vi göttat oss flera ggr redan med must.

VITA NYANSER sa...

Ljuvliga bilder! Ja snart kommer det hem lite julmust här med!

Kram L-L

Lallis - liv och leverne sa...

Otroligt vacker bild:)
kram Lallis

ElinSire sa...

Hei :) En stund siden jeg har vært innom her nå, og du har lagt ut mange vakre innlegg siden sist. Har kost meg her inne en stund nå, mange flotte bilder :)

Villa Nordåker sa...

Vilka fina bilder du tar!

Kram
Malin

pia sa...

Vilka fina bilder! :)