söndag 17 januari 2010Gårdagens fotbollsträning blev en blöt historia. Och nu ska ni inte skena iväg med fantasin, jag menar mer i form av svett och en dusch med vattenflaskan efter avslutad träning. Jag måste säga att jag beundrar de småkillar som tränar så hårt i denna värme, under en diciplinerad tränare och få vattenraster, jag blir ju trött och svettig av att bara titta på...men så blir jag ju också andfådd när jag går uppför trappen till övervåningen, haha.

I dag funderar jag på att försöka locka barnen till att gå på bio, har ännu inte kollat vilka filmer som går eller om barnen har andra planer, kanske bäst att kolla upp det först?

Njut av det fina runt omkring dig!

Soccer practise yesterday, it´s a tough session in this heat, I know I couldn´t do it, I get exhausted just looking at them trying to catch the ball...
Today my plans are to catch a movie with the kids, I haven´t asked them yet though....better start with that maybe...

Enjoy all the good things around you!

7 kommentarer:

Nattmia sa...

Fotboll överhuvudtaget blir man ju nästan svett av att titta på och är det då i 40 grader värme så hade väl jag fått värmeslag.. :-D

Ha en bra dag vad än ni tar er för..

Kram Mia

Ewa sa...

Härlig bild på din son, ni är riktigt lika varandra :). Och så fina bilder du har lagt in högst uppe, jätte snyggt!! Vad duktig du är!
kram

Ingrid sa...

Verkligen fina kort du har på din blogg!

ansepanse sa...

blev det bio sedan?

ansepanse sa...

då säger jag: god natt och sov gott
kramar

Emma sa...

Tack ;-)
Vad kul med en långväga besökare!
Vilken fin blogg du har!!Kram

N I C O L I N A sa...

SV: Åh tack :D