tisdag 29 december 2009

I LOVE iMAC



Det är inte bara barnen som fått julkappar i år, jag och "K" köpte oss en egen liten julklapp, en Mac. Jag spenderar (oroväckande ?) mycket tid framför datorn och mitt foto intresse har stadigt ökat det senaste året, så att nu ha en Mac hemma känns superkul. Även om jag alltid varit en PC-människa har jag länge sneglat drömmande bort mot Macens underbara värld och nu behöver jag inte drömma längre, hehe.

Utmaningen nu ligger dock i att lära sig ett helt nytt program, men det ska nog går bra, viljan finns ju där...men jag är ju inte världens mest tålmodiga person direkt...

I dag ska jag iväg och få mina naglar fixade igen, de är gräsligt långa just nu och senare i kväll ska vi till hotell Hyatt för en middag med nya bekantskaper, men jag undrar jag vad jag ska ha på mig...hmmmm....nåväl i slutändan löser det sig säkert, jag kan ju inte gärna gå med en säck över huvudet...
Önskar er en fin dag!

Merry Christmas to me, this year we bought us a MAC computer, now I just need to learn a new program, since I´ve always been a PC-person, hehe. Enjoy your day!

27 kommentarer:

Andrea sa...

Happy Learning!

Mot toppform sa...

Nu blir jag lite avundsjuk, vill också ha!! :)
God Fortsättning önskar jag dig!

Kram Veronica

Mia sa...

Vilken julklapp och vad spännande, har man bara viljan så ska det väl inte vara några problem att lära sig även Macens värld. :)

Verkligen vackra bilder i inlägget innan, njutningsfulla!

Kram Mia

Fånga dagen sa...

Vad underbart att få köpa sig något man verkligen inte vill, det är bara att njuta det.
Ha en bra dag
Kram Lena

Aratorps Lena sa...

Grattis! Jag skulle ALDRIG byta till PC... Har Mac både på jobbet och hemma. Superenkelt och superkul! Och snyggt... KRAM

Girly sa...

Fin julklpapp. Ja vist är det kul med fotto:)
Ha en god forsättning kram Girly

alegni sa...

åh, en sån drömgrej!

Anneli sa...

Tack snälla du för svar!

Blir till att kolla in Fototidningar alltså....

Grattis till fina julklappen - blir ju jättebra med dina bilder i!

PAULINA sa...

sv: haha ja precis, bäst man passar på då :)

Mamma C sa...

Så himla kul med en ny dator. Nu har jag aldrig jobbat i någon Mac. Men det fixar du nog. Ha det så trevligt ikväll.
Kram mamma C

mi-rachel sa...

grattis!:)

Jennie sa...

sv: gott nytt år! ;D

Anonym sa...

Jeg må også lære meg å bruke den..:-)
Vi har også fått oss Mac, men det er en del å sette seg inn i!
Bruker den "gamle" pcèn så lenge, he he!
Riktig god romjul til deg
og dine:-)
Klem,Hege.

Erika sa...

Sv: Hehe okej, jag gillar inte heller hissar direkt =)

Hem och Lycka sa...

Maken har en MAC och är helfrälst, jag har nog ett tag tills jag blir det, jag kör med min vanliga ett tag till tror jag ;-)

kram Mia

Anneke sa...

Oh, a gorgeous computer, and I, personally, think taht Mac is lots easier than a PC.
Have a great time!

MED EN KÄNSLA ♥...♪♫ sa...

Makalöst vackert foto på lupinen, helt i min smak & mååånga fler bilder. Har följt dig lite hela hösten, vi verkar tycka lika om detaljfotografering :) Gott slut & Gott Nytt!
Åsa

Stina sa...

Det är kärt besvär, det kan jag lova! Det är en fantastisk maskin (jag har också nyss köpt en). Som tur är är Photoshop precis samma, hehe. Det finns böcker med tips för när man byter från pc till mac, det tyckte jag var praktiskt när jag bytte. Grattis!

Unknown sa...

God jul så här i efteråt.
Hamnade nog i matkoma efter jul,
är ju mycket äta och umgås.
Hoppas ni haft en trevlig jul.

Ha det så bra.
Kram M

Annabell sa...

Vad roligt att jag fått påhälsning på min blogg så långt bort ifrån! Vilken fin blogg du har! På återseende hoppas jag. Gott nytt år från mig till dig! Kramar Anna

färgtrappan sa...

Hej! God fortsättning och tack för hälsningen hos mig! Vad kul att få en hälsning så Far far away from home! Singapore..Häftigt! Vad gör ni där?

En Mac ja, det kan jag tro att du gillar. Jag är numera PC-användare både hemma och på jobbet, men jobbade med Mac i många många år i mitt yrke och kanske blir det Mac hemma så småningom, vi får väl se...men de är ju inte gratis direkt, och jag som vill ha så många roliga program att jobba i måste ju i så fall ha en med lite "kräm" i....hmmm...

Må så gott och ha en trevlig nyår!

[ c o y o t e ] sa...

Det var en fin julklapp!!

Ska med köpa mig nått nytt, men vet inte vad ännu..

Ha det gott!
kram Mia

eastcoastmom sa...

Välkommen i klubben! Vi köpte en iMac till barnen i julklapp, själv har jag använt Mac sen 1990, både privat och på jobb.

Hälsningar från Connecticut

Åsa sa...

Jomen nog är Macens värld underbar. I många år hade vi bara mac hemma. Så kom barnen och ville ha egna datorer och PC är ju trotts allt billigare så det fick bli PC. Nu har vi två Mac och några PC. Min egna är en PC och en rätt gammal sådan, men den är min och jag slipper brottas med två tonårsbarn om den (för dom vill inte ens titta på den).

Sofie sa...

Såg först nu att du kommenterat i min förra blogg (http://beddizfoto.blogg.se). Har fortfarande inte fått igång en ny fotoblogg men lägger upp lite foton ibland i min lite oseriösa blogg. Ska försöka göra den lite mer seriös nästa år så då lär det komma upp mera foton i den.

Nice med mac, jag kör också det.

LillaSysterLiten sa...

Jag skaffade mig en mac för en tid sedan och det är det bästa jag gjort. när man väl lär sig är det riktigt kul, jag håller också på mycket med bilder o så. toppen helt enkelt.

gott nytt år

/Jeanette

Tina och Martin sa...

Grattis till er första mac! Ni kommer inte att ångra er! En fråga bara, vad har du för objektiv till din kamera? Det är väl en Canon 500D du har? Jag har en 450D och är sugen på ett nytt objektiv...

Hälsningar Martin
(Tinas man)