fredag 18 december 2009

HANDBUREN SPEGEL

Jag har länge suktat efter en kaminspegel, men aldrig riktigt lyckats förmå mig att tänka tanken att handbära den till och från flygplatser och mellan flygplanen, när jag har haft så mycket annat att handbära. Men nu när jag var hemma i november/december så visste jag att jag max skulle bära på 2 kassar, så då slog jag till!

Jag var ordentligt orolig om spegeln skulle klara sig som handbagage när alla andra passagerare vräkte in sitt handbagage (det ska få plats, putt, putt längre in, krasch ajdå) så jag bad flygvärdinnorna att placera spegeln samt mitt Mateusfat i ett stående förvaringsutrymme, det gjorde mig lite lugnare, jag menar hur kul är det att spendera pengar på en grej, bära och kånka och så under flygning så går det sönder...nää, då tar jag det säkra före det osäkra, lita på det!

I dag har barnen börjat (lite smygstart, egentligen är det skola i dag) sitt jullov, 3 veckor av långa sovmornar, sena nätter och bus med kompisarna, härligt!I bought a new mirror when I was in Sweden this autumm, and I hand carried it (don´t trust my suitcase) better to be safe than sorry, right. I have longed for this mirror for such a long time, so I couldn´t resist it this time:). Enjoy your day!

10 kommentarer:

Nina sa...

Äntligen kommer jag in på din blogg igen! Blev lite orolig där ett tag när det bara kom nåt felmeddelande hela tiden. *pustar ut* Jag vill ju inte gå miste om livet "långt bort" och alla dina vackra foton! :)

NU har vi snö här, minsann! Så ni kanske får ta en vända till hit... ;) Lite foton på all snö finns i min blogg de senaste dagarna, om du vill kolla. Fin tolkning på "kyla" har du lyckats bra med ändå, tycker jag :)

Ha det så bra!
Kram Nina!

Sanna sa...

Sån tur att spegeln klarade sig. Så vacker! Vilka fina bilder dessutom! Jag hinner inte fota nästan alls i dagsljus numer och således är färgsättningen på bilderna riktigt dålig..

Ha en skön helg!
Kram Sanna

Stigen hem sa...

Halkade in på din blogg..och oj vad mycket fiint de var här :) Trevlig helg får jag önska.

Fro sa...

Så nydelig speil med vakre blomster :)

FMS sa...

Mysig bild, gillar färgen. Får nästan lite sommar känsla! Snygg header! :)

Nattmia sa...

Vad skönt att den km hem hel.. Såfin den är..

Njut nu med lediga barn..

Kram Mia

Lina ♥ C´est la vie sa...

Åh så vackra bilder du visar. Länge sedan jag hann med att lsäa lite bloggar. Men ikväll ska jag ta mig lite tid.
Här är nu minus17 grader söder om Stockholm och snö upp över knäna.

Lina

maría cecilia sa...

Dear, I wish you and your family a wonderful and happy christmas, and may next year brings much blessings and happiness to you all.
Con mucho cariño,
Maria Cecilia

Laura S sa...

Hälsningar från andra sidan jordklotet, närmare bestämt en stor ö i Finland! Hittade hit..ja nu minns jag inte längre via vem men strunt samma..Underbar spegel, och vilka pioner sen, ojojoj..skall läsa mera om dig senare, skall skriva upp bloggen så att jag inte tappar bort dig..hjärtligt välkommen att läsa min blogg också, prinsessan med doftärten är på svenska! Kram från Laura

Fröken Fräken ifrån Fryken.. sa...

Jättefin spegel du fick med dej hem, kul att den höll!! Jag har en likadan spegel men i silverfinish, den hänger i badrummet men nu fick jag lust att hänga den ovanför öppna spisen :-)

dessutom behöver vi lite förvaring i badrummet... så det kanske inte så dum idé trots allt ;-)

Ha det gott & vill bara säga att jag njuter av dina fina bilder på din blogg :-)