onsdag 16 december 2009

KANSKE DAGS ATT...

001_edited-1025

skriva några julkort, det börjar ju verkligen lacka mot jul. Jag tänker då främst på postgången till Sverige, den kan ju ta ett par dagar på sig. Lika bra att sätta fart med en gång, in på Eniro och kolla adresser.

Jag behöver åka till IKEA, det är ett väldigt springande där nuförtiden, men sill ska införskaffas till vårt lilla julbord och sen är lingonsylten slut, hehe. Så ikväll blir det köttbullar med gräddsås och lingonsylt, självklart:).



It´s about time I write some Christmas cards, it might take a few days for the post to reach Sweden now during Christmas, so I better get started right away! Hugs!

19 kommentarer:

Andrea sa...

Merry Christmas and happy card writing.
Blessings, andrea

Photo by Maria sa...

Vilka fina julkort.. Idag är sista dagen att skicka sina julkort här i Sverige, om man skall vara helt säker på att de kommer fram till jul :-)

Njut av dagen..

Kramar
Mia

Tina sa...

Hej vännen!!
Fniss.. tycker det låter så roligt att du kan köpa lingonsylt,sill & köttbullar på IKEA...fniss...
Hoppas du mår bra & att ni får en mysigt på köttbuller middagen!!!
Låter jätte mysigt. Jag har nyligen stigit upp & möts av denna underbara vita snö & en god kopp kaffe att ladda med inför jobbet =)
Må bäst Kram Tina

Anonym sa...

Så himla härligt att läsa Din blogg och att ett kommersiellt ställe som IKEA förenar oss alla o;)

Bilderna Du visar är som vanligt en lisa för de inre sinnena. Vill Du vara med på min Indien tävling, så är Du välkommen till min blogg i morgon. Du får önska 'nästan fritt', bara jag kan få ner det i min ryggsäck!!

God jul kära Du

Agneta från skånska Österlen.......i Sverige!

Skogsdoft & havsbris sa...

Hejsan!
Vad roligt att du tittade in på min blogg, alltid kul med nya besökare! :) Kollade runt lite här på din blogg också, vilken fin blogg du har och roligt att läsa om ert liv där långt borta från vår kalla nord! Kommer gärna tillbaka! :)
Själv blev jag klar med de sista julkorten som skulle postas igår. Har en del kvar än men dem ska vi ge personligen till familj och släkt i helgen. Och så har jag en hel drös med julklappar att paketera... :)
Ha en fin fortsättning på veckan! :)

Anonym sa...

Hej kul att du titta in hos mej....oj vilket liv du lever.....overkligt för en insnöad småortsbo som mej.....som dessutom är flygrädd....hihi Ha en underbar jul i värmen hos dej

Jessica sa...

Hejsan vill bara önska dig god jul och gott nytt år kram jessica

Rut och Signe sa...

Vilken tur att Ikea finns där så du kan få hem köttbullar och dylikt. Har lagt ut bild på min blogg som visar hur mycket snö det kom i natt. Har sett att du har lite bilder från Trosa och funderar på om ni har anknytning till Sörmland. Jag befinner mig i Jönåker så när du ser bilderna förstår du att här har kommit mycket snö för att vara veckan före jul. Ha det gott! Marie

S o F sa...

Du är inte ensam om att åka till IKEA i dessa dagar, ser jag i olika utlandssvenskars bloggar.

Tänk va bra att det går att få tag på "livs"nödvändiga jultillbehör på så många ställen, jorden runt.

Ha det gott!

HEMLÄNGTAN sa...

Roligt att läsa om dina julförberedelser! Tur att ni har IKEA...
Ha en bra dag!
Kram Jenny

Lindhagens Anna sa...

Halloj!

Åhh nu får jag dåligt samvete! Jag har inte tagit tag i julkorten i år och nu är det sista dagen för julpost. Hmm jag tror jag skiter i det =). Jag har lovat mig själv att inte stressa i år. Jättefina julkort du har hittat! Ha det gott/Anna

Carin sa...

Vilka fina kort! :)

Köttbullar med lingon är en klar favorit hemma hos oss, så det serveras med jämna mellanrum....

Ha en bra dag! Carin

gittan sa...

Julkorten ligger här vid sidan ännu oskrivna. Kanske skulle jag också... men du va det var länge sedan jag var här hos dig. Jag har massor att "ta igen" Jag hade ärligt talat inte haft något emot er värme i just nu. Det blåser, regnar och snöar om vartannat och jag är ingen vinterälskade precis. hoppas ni får en fin jul/ gittan

C. Tvillingmamma sa...

Härliga bilder du tar!

Unknown sa...

Hej där
tur att Ikea finns så lite svenskt kommer på bordet.
julkort ja...det har jag inte hunnit med.
allt gott till dig
Catthie

Fro (Idyll på landet...) sa...

Så koselige julekort! Mine kort gikk i posten i går :)

mitt gröna hjärta sa...

Härligt att läsa att du håller på de svenska traditionerna! Hoppas ni får er riktigt god (om än varm) jul!
Kram Jenny

Fröken Fräken sa...

Hoppas att ni har snabb postgång hos er, för här ska visst julkorten vara postade senast idag om de ska hinnna fram innan jul inom Sverige... vet inte om posten tänker att de korten ska resa hej vilt när de behöver ver en vecka på sig för att ta sig dit de ska...?

Stjärnor & Champagne sa...

Skönt att det är fler än jag...Härliga bilder som vanligt, Gunilla...

Kram Anne