onsdag 9 december 2009

KÖKSHJÄLPDet är så kul att lillkillen (som skulle slå bakut om han läste detta...lillkille pyttsan) tycker om att hjälpa till i köket. Speciellt nu i juletider när det bakas mer än vanligt hemma så är han en god hjälp, det enda negativa är väl att vi är två som slåss om att slicka skålen...

En härlig start på dagen hade jag i dag, blev nämligen hembjuden på frukost hos en väninna, och sen satt vi och pratade så dant att det blev dags för lunch också, vilken lyxdag. Nu är jag hemma en sväng för att se till att mitt skåp som jag köpte i söndags levereras, sen ska jag faktisk hem till samma väninna för en mysig biokväll, vi ska se Lukas Modyssons "Mammut" (kan vara felstavat har inte en susning till hur han formulerat titeln).

Dags att införskaffa lite popcorn till kvällens film, tjingeling!
I have such good help in the kitchen from my son, and during all Christmas preparations I can use all the help I can get:). I hope you all have a great day! Hugs.

8 kommentarer:

Therese Turesson sa...

Härliga bilder! Kul att du får hjälp i köket. Och det där med att slicka skålen förstår jag att det kan bli lite bråk om, för det är ju faktiskt himla gott! :D

catthie sa...

hej
visst är det roligt när barnen vill vara med i köket - att se att dom inspireras av det man gör..här ska bakas i helgen med barnen.
mys pys på bion.
kram
Catthie

NataljaOblanskaja sa...

Visst är det härligt när de små vill hjälpa till i köket.
Vad konstigt det låter att åka till Ikea i Singapore, har de samma varor där som här hemma?
Jag pratade med en svensk dam i Malaysia som jobbade på Ikea i Kuala Lumpur så det finns tydligen där också. Måste vara exotiska varor för asiaterna, har de tex fårskinnet Ludde? Passar liksom inte:-)
Ha de bra/Camilla

Hjemmekjær sa...

Så koselig dag du har hatt da:) Gode venner er gull verdt!!;)

Koselig at du har hjelp på kjøkkenet! Jeg har også en gutt som liker å være med å lage mat i blandt (men ikke så liten lengre, - 15 år):)Ha en herlig videokveld!

Mollys Blog sa...

Jag känner igen mig jättemycket i det du skriver och om det är någon tröst kallar jag min 18-åriga son fortfarande för lillkillen ;-)

freja sa...

härliga bilder! (:

Husmys sa...

Härliga foton du visar i dina senaste inlägg!
Låter som att du har haft en riktig toppendag med din väninna.
Kram Anneli

Nattmia sa...

Att fira julen i värmen kan jag inte föreställa mig men det funkar säkert det med och du får säkert till det juliga hemma hos er..

Ha nu en bra torsdag..

Kram
Mia