torsdag 7 januari 2010

BathBath
Badkulor

Hela veckan har jag känt mig väldigt energisk, men på nåt märkligt sätt kommer jag liksom inte vidare, listan på "att göra saker" blir inte kortare, och det tillkommer nya saker att göra hela tiden, jag står och stampar på samma ställe utan att komma framåt känns det som...

Det är väl det som är "nackdelen" med att vara hemmafru (tycker det har en negativ klang det ordet så jag använder mig helst inte av det, lyxhustru låter mycket coolare, fniss) jag blir slö om jag har lite att göra, men när jag har fullt upp då är jag energisk och har hundra bollar i luften (allt eller inget verkar vara mitt motto).

Jag behöver lite mer struktur, kanske ska jag avsätta 2 timmar på morgonen att svara på mail, ringa samtal, göra bokningar osv och inte som nu när jag kan göra lite saker när som helst under dagen, tror nog att det är det som är mest frustrerande för mig, brist på struktur...jepp det ska jag införa omedelbums!

Nåja, slut på beklagandet från min sida, blev ju rena dagboksanteckningarna idag *ler*...och hmmm, angående dagens foton, tog ett bad för första gången på 3 år i Singapore, kanske låter konstigt men när det är 35 grader utanför fönstret lägger man sig inte gärna i ett varmt bad också, men häromdagen satte jag på air-con och tappade upp ett bad, det var himla najs så det ska jag göra fler gånger! Tjingeling!

My first bath in Singapore in 3 years, and I just had to take photos of these colourful bath balls (? is that really the word for it, I wonder). 3 years may seem like a long time not enjoying a warm bat, but when it´s 35 degrees Celsius outside, that hasn´t been the first thing on my mind *smiles*. Have a great day! Cheers.

12 kommentarer:

Nattmia sa...

Ser ut som godisar de där badkulorna :-)

Varmt bad längtar jag efter, men så har vi minusgrader här med.. Men jag har inget badkar :-( som jag saknar det..

Ha nu en bra dag och lycka till med strukturerandet..

Kram Mia

Villa Nordåker sa...

Haha, jag trodde det var godisar du fotat.

Här är det minus 10grader så ett varmt bad hade varit skönt.

Jag tror de kan vara bra att ha fasta rutiner fast man är hemma på heltid, det har jag haft när jag varit föräldraledig annars blir det inget gjort.

Ha en bra dag!

Kram
Malin

juanitatortilla sa...

Oh yes, in Singapore, all we want are quick, cold showers.

Helen sa...

Hej!
Vilka mysiga bilder på badkulorna. Tänk vilka kontraster det är i världen ändå, du har det varmt och vill helst inte bada inne och här har vi just nu 18 minus och det skulle vara jätte skönt med ett varmt bad. Ha det bra.
Kram/Helen

Synnøve. sa...

Varmt bad låter skönt. Men minus 20 grader idag och 30 minus igår så hade jag gärna bytt med dig.
Godis är gott. Allt för gott...
Märker det på kläderna, eller har jag möjligen fukt i garderoben...
Kramen Synnöve.

Ana sa...

Ja! Visst är det underbart med snö...och lika underbart med värme och spl...inte sant?;)

Kramis

According to Nicky sa...

Fin bild! :) Här i Sverige är det nog tvärtom :D Det är bättre att ta dusch men det blir nästan alltid ett het bad istället, för här är det kallt!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Önskar dig en toppen dag! Kram/Nicky :)

MISS PIFFY sa...

Vilken fin blogg och va spännande att bo i Singapore!!

Va roligt att du hittat till min blogg.

Här i Sverige har vi vinter så det skulle passa fint med ett varmt bad just nu ;)

Ha en fin torsdag!

Kram Erica

lilla.u sa...

Hej Gunilla!

Tack för din fina kommentar jag hittade på min blogg idag. vad glad jag blir!

Och vilket spännande liv du verkar leva i Spingapore. Önskar jag också var 'lyxhustru' i Singapore. Själv är jag det hemma i Sverige *ler*
Få man fråga hur länge ni bott där och hur det kommer sig att ni flyttat dit? Trivs ni?

Vi är sugna på en flytt utomlands snart igen. Testade på London för några år sedan och älskade det. Nu lockar HK lite granna - får väl se.

Tills dess kör vi på här hemma.

Ha en bra dag!
lilla.u

Anonym sa...

Det är synd att hemmafru har en sån negativ klang. Det är ett väldigt viktigt "jobb" som jag tycker vore mycket högre skattat än vad det är. Kram

House number 15 sa...

35 grader, nice!! Här är det 20 minus och elmätarn tickar på alldeles för snabbt.

Kan iaf lägga mig i varmt bad varje kväll;)

Kram C

Hagens Vita Vardag sa...

Så vackra bilder du visar!

Visst är det ju ljuvligt med ett skönt upptappat bad men förstår att det inte lockar lika mycket i +35 grader som det gör här i Svedala med temperaturer som ca -35grader på vissa ställen! Burr...
Ha de så gott i värmen
Kram Anna