tisdag 11 maj 2010

flower

Har du några planer för dagen? frågar maken sin komaliknande fru innan han for iväg till jobbet. -"Ja, jag tänkte gå till Cold Storage", svarade jag. Nuförtiden slår man inte direkt på stora trumman, Cold Storage är nämligen mataffären ett par minuter bort...haha...men det är liksom matning och sömn för hela slanten här hemma, så ett promenad känns väldigt stort just nu, jag lämnar ju åtminstone soffan:).

Off we went, Theo och jag. En snabbpromenad senare rullade jag in vagnen på affären för att genast upptäcka att gångarna var så smala så jag kunde inte gå igenom hela affären...suck... när jag baxat vagnen baklänges tillbaks till kassan så kräktes han upp hela frukosten och nattmålet med tror jag...gaahhhh! Och inte hade de nån lättmjölk heller...verkar behagligast att hålla sig till soffan tycker jag...

Nu väntar storsanering av vagnen, kul, kul! Njut av dagen!

My big plan for today was to make a visit to Cold Storage our little grocery store, it´s just a few minutes away. Once I got there I realised that the isle was to narrow so I couldn´t walk around the whole store, and when I finally made it to the counter (pulling the stroller backwards) Theo threw up all of his breakfast...lucky me....he didn´t seem to mind though, he kept on sleeping:). And they didn´t even have milk....gahhhh!

Well, well shit happens:)! Have a good day!

8 kommentarer:

mammaxtre sa...

Det du skriver låter bekant :-) I början av bebistiden blir de flesta lite låsta. Tiden med bebis går så fort. Men, det vet du redan :-)

ExPIAtriate wife sa...

Vad fin han ar! Minns forsta tiden med lite somn och mycket matning men a andra sidan gar det sa fort anda och det ar mycket mys ocksa! Vi flog hem (fran Sverige till Singapore) med Joli nar hon var fyra veckor och det gick valdigt bra, hon sov mest hela vagen. Lite annorlunda nu nar damen maste klattra, springa och hoppa pa ALLT!
Ha det gott!
Kram
Pia

Synnøve. sa...

Det måste vara väldigt trånga gångar i den butiken. Eller har den ovanligt bred barnvagn?

Inget vidare när maten kommer upp så där som en raket.

Hoppas dagen fortsätter bättre.
Kramen.

Nattmia sa...

Oj, det måste vara trångt i den butiken..
Hoppas sanering av vagn gått bra och att dagen varit bra..

Kram Mia

Inte bara mamma sa...

Hemska minnen kommer tillbaka när jag läser det där.

Min yngsta var inte så rolig när hon föddes fram till 1-årsdagen. Hon kräktes nämligen hela tiden. Så jag undvek att gå ut i affärer med henne.
Sedan slutade det tvärt när hon fyllde 1 år. Det var den så kallade magmunnen som inte var utvecklad och klar.

LiseLotte

Frida-FantastiskaMamman sa...

Livet på en pinne för en småbarnsförälder;-)
Hoppas att soffan blev lugnare för dig!!!
Kramisar<3

Skafferi Med Sjöutsikt sa...

Hej!

Tänk att man glömmer...inte konstigt med tanke på att det är dryga fjorton år...men jag blir påmind när jag läser dina inlägg! På nåt sätt så står man ut, tillslut så sover de små liven...tror att man fixar det bara för att de är så goa! :-)

Må så gott!
Kram Lina

Renée sa...

Är nog samma känsla som när jag åker el-rulle och får med mig halva butiksinredningen för att det är för trångt! Låter som ett underbart liv du lever...
Ha det gött!