onsdag 12 maj 2010

Tiny

Morning! Sovit gott? Jag har ingen aning om jag har sovit bra eller inte, haha, försökte i natt att få Theo att somna om av sig självt och inte i min famn och det gick väl sådär...det tog ju avsevärt längre tid, men kanske är värt det i förlängningen. Men mitt i natten när man inte vill annat än att sova känns det lite tufft...

Nåväl, tänkte hugga in på frukosten nu och sen försöka mig på en promenad i parken. Senare i eftermiddag får vi besök så kanske ska jag baka nåt, en Toscakaka kanske...mums!
Ha en fantastisk dag allihop!

Good morning, I hope you have slept well! I´m not sure if I did or not, I tried to put Theo to sleep without being in my arms, and it went ok I guess...just took a bit longer for him to fall aslepp. But I guess that it´s worth it in the long run:).

Breakfast, a walk in the park and then home for some Theo rest and oh yes we are having a visitor later today, so I better bake something....

Have a fantastic day!

9 kommentarer:

Kirsten sa...

Skjønner det er slitsomt med lite søvn...
Men sååå søt en liten gutt du har fått, jeg smelter fullstendig!!

Håper du får en fin dag i parken!
Har skjønt det er mange fine parker her i Singapore :)
Gleder meg til å utforske mer av dette stedet!

Kirsten :)

Carin sa...

Åååå, jag minns mycket väl känslan.... Men jag har varit av den "bekväma" typen... Tog alltid det sättet som gjorde att mina små änglar somnade fortast... Dvs i famnen hos mig.... Och dom har sovit MÅNGA nätter tätt jämte mamma! Hi hi... Nu kan jag skratta åt det, men då hade jag alltid lite "dåligt" samvetet och fick höra från många håll att så skulle man absolut inte göra.... Barn skulle somna av sig själva, enligt fem minuters metoden.... Kan bara tillägga att mina barn sover alldeles utmärkt nu förtiden... ;))

Hoppas du får en härlig promenad! Kraaam Carin

Synnøve. sa...

Inte lätt att avväga vad som är bäst tror jag. Man får nog gå på magkänslan.

Hoppas du får en fin dag i parken.
Här blir det en promenad idag.
Får hoppas på lite varmare väder bara.

Kos deg i parken nu då.
Klems Synnöve.

Isabell sa...

Ha en fin dag
ram Isabell

Designing good life -Sarah sa...

Ja det är den eviga kampen mellan att bli lite bekväm men få mera sömn eller kämpa för att dom ska somna själva... Men när kampen är klar så är det skönt!

Pilo sa...

Hoppas att du får en riktigt fin och härlig promenad. Ska unna mig själv det samma!

Frida-FantastiskaMamman sa...

Det brukar oftast ge sig tycker jag när det är dags att "vänja av" barnen, men som du säger det är tufft men väl värt det i slutänden !!
Håller tummen för att han snart somnar själv lillgubben.
Kramar<3

neicy sa...

Beautiful photos!

DON LIKE FASHION sa...

beautiful n tasty pics!

VC
Please Visit & Join

WWW.DONLIKEFASHION.TK