måndag 31 maj 2010

breakfast

I dag var dagen då jag skulle börja leva mer hälsosamt. MEN jag vet ärligt talat inte om jag orkar ta tag i den biten just nu, hjälp jag är ju glad om jag får i mig nåt i matväg överhuvudtaget under dagen med en bebis som ofta får för sig att inte sova annat än i min famn och i väldigt korta perioder också för den delen. Och när det känns som om jag ibland befinner mig i halvdvala är det nog inte läge att ta tag i en sån omställning...nää det får nog vänta tills efter sommaren:).

Känner ni att ni lever hälsosamt så här inför beach 2010?

Today was the day when I was supposed to start live a more healthy way of life, but quite honestly I don´t think that I have the right motivation for that with a baby that doesn´t sleep if not in my arms and at very short periods of time as well. No, it better wait until after summer:).

So, are you up for beach 2010 or not?

8 kommentarer:

Annika sa...

en sak kan jag lova dig...det räcker inte bara med att äta havregrynsgröt....det har jag gjort i stort sett varje morgon i flera år....inte har jag sett till någon bikinikropp för det....men gott är det speciellt med kall soyamjölk till.
ha en bra dag/Annika

Synnøve. sa...

Så här inför sommaren 2010 struntar jag faktiskt i att leva "hälsosamt".
För vad är hälsosamt?
Näe jag tror du ska leva som vanligt. Det är nog det mest hälsosamma det.
Att stressa både sig själv och kroppen för att se ut som en sylfid till sommaren för att gå på badstranden, näe det gidder jag inte faktiskt. Vi är alla olika, med olika kroppsfasonger och utseende. Så enkelt är det bara.
Så jag tycker du ska njuta av livet som är NU, inte tänka på enbart beach 2010.

Kramen Synnöve.

mammaxtre sa...

Jag är ingen hälsosam person tyvärr. Är för närvarande i Spanien och gav mig själv godisförbud uder resan. Detta efter att ha sett mig själv i bikini :-)

Vad beträffar dig tyker jag att du ska ha fokus på den lille. Amningen brukar hjälpa till att få bort ev kilon som har komit till efter att ha fått bebis. det löser sig.

♥ mamman i huset ♥ sa...

Beach 2010... Man ser ut som man gör när man har burit och fött 3 barn! Eller hur? Ingen idé att jämföra sig med andra...

Vilken underbar bild i förra inlägget! Och vad underbart det måste vara att få ett litet syskon när man är så pass stor som din äldsta är!

Kram till dig!

Emmie sa...

jag försöker att leva njutningsfullt istället, försöker att tycka om min kropp som den är och istället fokusera på att göra roliga saker och njuta av livet som det är.
oj, vad klyschigt det blev nu.
men jag håller på att jobba med en ätstörning som jag har haft i ungefär tio år. så nu är det skönt att ha kommit en bit på vägen och kämpa för att inte fokusera så mycket på beachkroppen.

Nattmia sa...

Att ta tag i sitt ätande och kanske försöka gå ner lite i vikt skall man göra när man har rätta viljan och motivationen, har man inte det så tröttnar man snabbt.. Så gör det när du känner att du orkar istället..
Jag har hittat min motivation och går just nu hos vikt väktarna vilket funkar kanon just nu :-)

Kram Mia

Ika sa...

Njae men kanske Beach 2011?

catja sa...

Funderar var du får tag på alla frusna bär där nere. :) Jag ser både hallon och skivade rabarber på bilderna.