tisdag 13 juli 2010

Way to much candy
Alldeles för mycket godis har det blivit denna sommar...mitt försvar inför mig själv får då bli att det måste jag få unna mig ett par veckor om året. Det är en av höjdpunkterna med att komma hem några veckor varje år, att få äta allt gott som vi har här i Sverige. Det komiska i det hela är att jag innan jag lämnade Singapore tänkte att jag skulle försöka komma i mina favvo jeans innan jag flög tillbaks..men nu får jag vara glad om jag kommer i mina mammajeans:).
Nåväl, jag tar tag i det där när vardagen sätter fart!

Way to much candy this summer, but it´s one of the highlights coming home every summer, to be able to eat all the things that I miss in Singapore. The funny thing is that I had an idea that I wanted to fit my favourite jeans before going back home, but now I´m lucky if I fit my mommy jeans:).
Well I will continue enjoying life here and deal with the effects later!

12 kommentarer:

mammaxtre sa...

Det blir lätt så under tid för semester :-)

Sanna sa...

Mmm det ser gott ut! Det är väl lite så det blir under semestern att man unnar sig lite mer glass och godis etc., men det hör ju till. Så är det hos oss också. :)
Ha en fortsatt fin semester med din familj!
Kram

Ghislaine sa...

That candy looks nice.

A House With A View sa...

Hihi, det är lätt hänt att växa ur jeansen! Det händer mig allt som oftast tyvärr... MEN man måste få njuta av livets goda lite grand också :)

Kramizar aka

Sara sa...

Vill bara säga att du har en jättebra blogg med fantastiska bilder!
Har precis själv fött mitt andra barn och bestämt mig för att komma i mina gamla jeans, nu jäklar ska kilorna bort! Kika gärna in på min fotoblogg!
www.imageu.blogg.se
Glad sommar!
Sara

Sara sa...

Vill bara säga att du har en jättebra blogg med fantastiska bilder!
Har precis själv fött mitt andra barn och bestämt mig för att komma i mina gamla jeans, nu jäklar ska kilorna bort! Kika gärna in på min fotoblogg!
www.imageu.blogg.se
Glad sommar!
Sara

Fröken Isakson sa...

Men gud, det var ett tag sen jag kikade in här. Måste säga grattis till lilla killen. Vilken liten goding :). Hoppas ni har det toppen i Sverige. Kram Linda

Nattmia sa...

Åhhh bröstsocker.. Vad gott.. För det är det väl?? Det var längesedan jag åt det..

Du kommer i dina jeans sen så ät du och var glad.. :-)

Kram Mia

Frida-FantastiskaMamman sa...

Njut av livet....vardagen kommer snart nog ändå...
Kramar<3

Mamma C sa...

NU är det semseter då får man unna sig lite gott. Det kommer en vardag senare.
Kram mamma C

Calou sa...

Huuuuuuum !!

Pia [stjerndorff.com] sa...

Vad heter det på bilden? Har ett minne av att jag åt det där när jag var liten och att det helt enkelt var socker i någon form, men jag kan vara snurrig :S (är inte ovanligt ;)